|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Sve u svemu, rekao bih da je to to
![]() Uvek moze nesto da se podesava, ali mora da zna kad je kraj. Inace, primetio sam da Waves 9 malo vise opetercuje sistem, stuca i C5 i Win7. Tj. primecujem neku malu razliku u odnosu na pre. No, resio sam neke velike probleme i dobio napokon Element synth. Evo jos jedne nebuloze... Sinoc sam, dakle, instalirao najnoviji Waves 9, reinstalirao M-Audio driver da nesto proverim itd. Od tad primecujem krckanje na volume control u M-Audio Control Panel-u ![]() Da, to je veoma retko, ali pronasao sam da se nekima desavalo. Razumem da krcka fizicki potenciometar, kao na mom malom jeftinom Berhringer mixer-u, ali softverski slider? Komedija. Naravno, nije to nista strasno, a i nije istog intenziteta na svakom audio izvoru, samo je krajnje idiotski. Pokusacu da utvrdim sta je u pitanju, iskljucio sam npr. aero interface i odabrao "adjust for performance" ali nije nista uticalo. Milion stvari sam probao i nista. Ne verujem da ima ikakve veze s grafikom. Neki prioriteti su se tu promenili kad sam reinstalirao driver. Npr. kad sam pustao FLV preko Winamp-a najmanje je krckalo, na MP3 malo vise, a najvise s muzikom iz nekog AiR setup-a. I na C5 se primecuje. Ponavljam jos jednom, uopste ne smeta za rad, samo je malo ANNOYING. Sad mi je C5 na "steroidima" ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
U-he Diva | DADDY Z | Audio Software | 17 | 14-03-2013 09:57 PM |
W7 ili ne?to drugo nenormalno zeza... | Igor | Audio Software | 32 | 06-03-2012 06:46 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |