|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
OK, EnergyXT je sredjen.
Testirao sam Hypersonic preko Xlutop Chainer-a, i za sad nijedan crash! Moze biti da je u pitanju neka nebuloza sa Window management-om, i sl. Npr. kod nekih ljudi VAZ zahteva "programersku" modifikaciju nacina otvaranja prozora u VST-u (pomenuo sam na drugoj temi), zato sto default setting pravi crash u Cubase-u. Sasavo je, ali barem postoji resenje. Mental note to myself: ako naidjes na plugin koji puca a ne postoji novija verzija, otvaraj ga preko wrapper-a ![]() JBridge mi za sad nije potreban, uglavnom koristim real-time synth-ove tj. ne koristim cesto sample-ovane instrumente. Najvazniji mi je CPU. 4GB memorije mi je dovoljno za poneki Omnisphere, Nexus, Kontakt, i hrpu VA synth-ova ![]() Naredjam sve sto mi padne na pamet i Cubase5.exe ne prelazi 1,5GB... Ali kapiram da ako budem pozeleo akusticne bubnjeve, vrhunski klavir i gitare da tu mora Kontakt 5 + JBridge 1.5... Inace, isprobao sam malo Win8 i zapravo mislim da je odlican, interface je jednostavniji bez ovih Aero igracki s kojim ja sad trosim dragocene resurse ![]() Inace, da li Cubase 5 audio kanale (hocu reci, sve sto se nalazi u Pool-u) ucitava u RAM? Meni se cini da ne, vec da skoro sve vuce s HDD-a? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
U-he Diva | DADDY Z | Audio Software | 17 | 14-03-2013 09:57 PM |
W7 ili ne?to drugo nenormalno zeza... | Igor | Audio Software | 32 | 06-03-2012 06:46 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |