|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Member
|
![]()
na "dnevni" pc (dnevni je zato ?to je lociran u dnevnoj sobi, spojen na tv, koristi se za sve i sva?ta i koristi ga svatko tko dođe) sam nabacio win8. Aktivaciju nikako da odradim- neće. Naravno, narodnjak je u pitanju.
Na prvu - u?as, na treću - odlično. Stvar navike. Vjerujem da bi na dva monitora bilo cool. Pin to start i sve je tu. A kako se tek brzo di?ee! Pla?i me ?to sam naletio da ima problem s driverima za fw, a koristim tascam fw1082.. Vjerovatno ću krenut danas sa instalacijom pa da dobijem jo? malo sijedih.. Javim utiske kroz par dana. Vi? mi lak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Lak wished! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Member
|
![]()
e u tome leži problem - u win8 legacy drivera nema!
A gdje se u sistemu nalaze folderi KeyCommands i Configurations od Cubasea, sa pripadajućim xml fileovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Moderator
|
![]()
To smo vec bistrili u 'onom drugom' threadu, ubace se W7 legacy manuelno.
Nije mi W8 ispred nosa, prekopacu posle pa javljam. Iskreno, nisam ni gledao, pa ni neznam da je lokacija razlicita... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Moderator
|
![]() u pitanju je doduše rad sa Cubase 6.5 ali je zanimljivo poređenje w7 i w8
![]() |
#86 |
Member
|
![]()
Neka 8', vracam se na 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Superoperater
|
![]()
Upravo sam nesto radio u Cubaseu i iznenadila me neka poruka koju vidim po prvi put u zivotu na C5 - your memory is getting low. Posto imam 12GB RAMa i jBridge, rekoh sebi "what the fuck ?"
Otvorio sam task manager i video da imam 3.1GB memorije zauzeto za Cubase proces i jos toliko za auxhost ( ne pitajte nista, gomila bubnjeva, demo projekat, nisam nista unloadovao ![]() Ono sto hocu da kazem je da sam bio prijatno iznenadjen sto Cub5 nije samo pukao kao sto to on ume da uradi, vec je uredno obavestio da se blizim teoretskom limitu za 32bit proces ![]() Jos jednom: Cubase 5 32bita radi najbolje u 64bit okruzenju, cak i bez jBridgea, znaci nemojte se ustezati od 64 bit windowsa samo zato sto nemate vise memorije, ili sto imate samo 32bit plaginove ili Cubase 5. BTW sve ovo je bilo na Windowsu 8 (necu vise ni da naglasavam da je 64bit), koga vec neko vreme drzim kao glavni DAW os.
![]() |
#88 |
Member
|
![]()
nikako da nateram par starih programa kao sto su Hypersonic 2,groove agent 2,steinberg virteulne gitare da rade u win 7 64 a ni 32 ,da li je neko uspeo?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Administrator
|
![]()
Hypersonic i GA tesko da ce ikada proraditi, posto se oslanjaju na h2o emulator koji jefnostavno ne radi na 64bit windowsima, dok bi Virtualni gitaristi trebalo da rade (i onaj prvi, i onaj Eelectric Edition). Virtual Basist-ista prica kao i sa HS i GA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Izbacili momci update u AiR varijanti.... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stari soft na win7.64bit | mozart554 | Audio Software | 3 | 29-11-2011 11:32 AM |
Sonnox u WIN7 64bit | MilTon | Audio Software | 11 | 21-12-2010 08:19 PM |
32/64bit TC driveri... | Bockie | Audio Software | 2 | 03-10-2010 01:24 AM |
64bit | Klarinetista | Computer Hardware | 0 | 14-12-2004 07:51 PM |
Cubase SX v.2. I Windows XP, 98SE... | cobra | Audio Software | 19 | 17-12-2003 04:59 AM |