|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Mozda se u Battery-ju 3 na tom cell-u nalaze jedni efekti, a ovde na 4, drugi. Sami efekti jesu bolji i prosireniji je izbor, sto je odlicno, ali ako uzmes potpuno suv cell, ako stavis kvalitet semplovanja na oba - high quality - uveren sam da ce oba dati potpuno isti zvuk. Ako poredis vec obojeni set, to je onda druga prica. Ocekujem i verujem da su efekti bolji u cetvorci. Ili su bar - drugaciji...
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Naravno da sa probao isti cell i u trojci i u 4 podesit indemtićno i podesio sve parametre isto i kad drmne? napr. kik na suho osjeti se razlika (dodu?e mala) da je u 4 jaći i direktniji(??!) ALI kad poćinje? sa efektima u 4 razlika se drastično mjenja u korist 4. A to se naroćito osjeti u komplet batteriji kao ?to sam i napomenuo recimo "Pop kit" iz library B3 potpuno drugaćije zvući u 4..pa ćak i na suho.Probaj ako ikako mo?e?...JER i ja sam bio na poćetku ovog foruma na tvojoj strani...izgledalo mi samo u?minkavanje. Probaj! ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]()
Ma nisam nista potcenjivao, samo pokusavam da shvatim da li si testirao na pravi nacin i da li se razumemo oko cega diskutujemo...
Evo sad sam probao opet - A/B test - banka je Pop Kit Demo, totalno isto zvuci... Cak i po jacini. Aj okaci neki export ili nesto, mozda kod tebe stvarno ima neki drugi zvuk (bag ? los sempl ?)...
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pa onda Filter itd...istu stvar napravi? sa 3 podesi? parametre kao i u 4 i.... ![]() Poslat cu uzorak cim stignem.
![]() |
![]() |
#5 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
A ionako mozes da stavis svoje plaginove na posebne izlaze, tako da nije toliko vazno to sto su ubacili bolje procesore... Msm - lepo od njih, ali da li vredi extra $$$ ? Naravno - ovo o $$$ se odnosi na neko virtualno trziste u nekoj virtualnoj zemlji gde je sve legalno, sve funkcionise na nivou drustva i tako dalje ![]() ![]() Definitivno vredi dodatnih par MB preko neta ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ..a ja se ubijam da postavim link na soundcloud.com ..e sve nešto ne štima ..izgleda da me neki virusić j...e ! ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
battery i kontakt 2 | SandRob | Audio Software | 19 | 12-10-2005 08:32 PM |