Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-04-2013, 12:59 PM   #24
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: KORG Volca series

Quote:
Originally Posted by DADDY Z View Post
ovo me podseća na priču o Roland TB303 kada je izašao...
najvažnije je posrati se po nečemu što još nije ni stiglo na tržište a sve naravno na osnovu predrasuda...
Pa naravno da imam predrasude prema KORGu, ne vidoh ni jednu spravu da ima npr kvalitet izrade kao upravo taj Roland - nebo i zemlja. Kad vidim jevtinu malu KORG spravicu, ocekujem da je za jednokratnu upotrebu, sto se izdrzljivosti tice. Ne pricam o samom zvuku...

Quote:
mislim da je bolje biti optimističan u pogledu svega...pa nek bude i "privezak" za 100-150 evra,onaj ko zna lepo će se poigrati i sa tim
Sve sto proizvodi zvuk moze da se primeni, naravno... Ne kazem nista o tome. Ovo vec postoji u sto raznih varijanti - shto softverskih shto hardverskih. Oni su to sve lepo objedinili, uradili dobar TB like sekvencer i prodaju staru stvar u novom pakovanju. Ok - niko ne brani. Samo se jezim kako se pod rukom stvar ponasa jer deluje kao da ce da se polomi pri koriscenju duzem od 45 minuta.

Quote:
p.s. nisu "analogni semplovi" ispod haube
Covek u prezentaciji kaze "real analog sound..." Nesto sumnjam da u tako malo kuciste moze da se spakuje analogni generator zvuka, narocito za 100e... Naravno da je rec o VA, mada on (prezenter) to ne kaze... Sve me to malo potseca na njihove vacum tubes ugurane u klavijature Triton serije

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules