Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-03-2013, 03:20 PM   #51
VukP
Moderator

VukP's Avatar

Default Re: va?a vizija stvari

Quote:
Originally Posted by Gillette View Post
Svi znamo čemu slu?e slu?alice, ovde je međutim bio naglasak na "različitim"
Kanda ti tumačenje pojmova u kontekstu iskaza ne ide ba?
A meni se učinilo da je naglasak bio na istovetnosti. Bar sudeći prema onome ?to ti pretpostavlja? :
Quote:
Alo i tebi. Pa pretpostavka je naravno da su i sve slu?alice iste.
Quote:
reklo bi se da već ima? fobiju?
Opet zalazi? u polje koje će ti biti misteriozno koliko i muzika i akustika.

Quote:
e neka si ti meni objasnio ?ta je razlog.
Objasni sebi ?ta je razlog te ti raspreda? sa nekim ko eto ne zna elementarnu razliku između pobogu monitora i for gad sejk zvučnika..
Ka?e se "hvala vam svima na odgovorima".

A da se ti malo odmori? par dana, pročita? ne?to o temama kroz koje smo protrčali sa tobom pa da se javi? onda? Svi su ljubazni prema tebi ali ti ni to nije jasno. Istina, desi se nekada da neko pokrene neku glupost i da to prouzrokuje neki interesantan post i na kraju svi imaju neku korist od toga ali ovde to nije slučaj jer je ovo valjda svima jasno. A oni kojima nije jasno su uglavnom na drugom forumu ili ni ne razmi?ljaju o tome.
VukP is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2013, 03:29 PM   #52
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Jedan
Old 28-03-2013, 03:29 PM   #53
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Dva
Old 28-03-2013, 03:30 PM   #54
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Tri
Old 29-03-2013, 09:15 AM   #55
Gillette
Member

Quote:
Originally Posted by VukP View Post
Istina, desi se nekada da neko pokrene neku glupost i da to prouzrokuje neki interesantan post i na kraju svi imaju neku korist od toga ali ovde to nije slučaj jer je ovo valjda svima jasno.
koji si ti smor

ovaj topic je pretio da postane sve interesantniji, al ne vredi kad se to ne svid?a nad?ak-dedi

a taman sam bio spremio nova pitanja i rebuse o razlici između otvorenih slu?alica u zatvorenom prostoru i otvorenih u zatvorenom..al ajde...Neka ostanete uskraćeni za jednu ?ivahnu i nadasve plodonosnu raspru.

Gillette is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2013, 11:48 AM   #56
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
koji si ti smor....
Gillette, molim te da se se uzdržiš karakterisanja drugih članova, to se može smatrati uvredom i kršenjem pravilnika ponašanja za šta sleduje neka od kazni...!

Možeš se ne slagati sa nekim, ali ne i da vredjaš ili ovako opisuješ drugog člana, bez obzira jel to psovka ili nešto drugo...!

Preporučujem da se odmah izvineš za ovo članu VukP...!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2013, 12:08 PM   #57
nikolaivanic
Senior Member

Gilette, ti udje u paradoksalni prostor nekog tvog egzistencijalistickog preispitivanja... Zamisli da svi (po tvojoj zamisli) imamo obavezu kupiti ns10 za po kuci a i sire i slusalice ath50 da bi culi isto ko u studiju.. jel ti kapiras koje nebuloze izvaljujes?
nikolaivanic is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2013, 12:15 PM   #58
Gillette
Member

Quote:
Originally Posted by Bockie View Post
Gillette, molim te da se se uzdr?i? karakterisanja drugih članova, to se mo?e smatrati uvredom i kr?enjem pravilnika pona?anja za ?ta sleduje neka od kazni...!

Mo?e? se ne slagati sa nekim, ali ne i da vredja? ili ovako opisuje? drugog člana, bez obzira jel to psovka ili ne?to drugo...!

Preporučujem da se odmah izvine? za ovo članu VukP...!
a ja tebi preporučujem da razume? da mene je tvoj kolega izuzetno duboko uvredio, nazvav?i moja pitanja glupim.

To moderator ne sme da radi, to nije lepo, a verujem da nije ni u skladu sa "pravilnikom"

Ja sam samo učesnik diskusije koji treba da bude kriv ?to mu ne?to nije jasno i treba na ovom forumu da čitam kako me neki moderatori vređaju?

Za izvinjenje će? i ti i on malo da popričeka?.

U međuvremenu budite srećni ?to vas nisam jo? vi?e spustio ka dnu va?e persone, na kome koliko primećujem nema ničega do nestrpljenja i kompleksa moderatorske umi?ljenje samobitnosti.

Ako vam je talenat za muziku isti kao i talenat za diskusiju i kulturu dijaloga (?to će se računam, po va?oj reakciji i pokazati), onda mo?ete slobodono da duvate u diple na vetrovitim proplancima. Biensure..nadam se da volite prirodu, te da ovo nećete shvatiti kao uvredu?

Srdačan pozdrav i ubuduće..opreznije baratajte sa ?iletom.

Old 29-03-2013, 12:17 PM   #59
Gillette
Member

Quote:
Originally Posted by nikolaivanic View Post
Gilette, ti udje u paradoksalni prostor nekog tvog egzistencijalistickog preispitivanja... Zamisli da svi (po tvojoj zamisli) imamo obavezu kupiti ns10 za po kuci a i sire i slusalice ath50 da bi culi isto ko u studiju.. jel ti kapiras koje nebuloze izvaljujes?
a ti zamisli da vrlo mudro menja? zvučnike svakih par nedelja, kako bi čuo ne?to kako treba, pa reci ko je nebulozan
Old 29-03-2013, 12:23 PM   #60
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
a ja tebi preporučujem da razumeš da mene je tvoj kolega izuzetno duboko uvredio, nazvavši moja pitanja glupim.

To moderator ne sme da radi, to nije lepo, a verujem da nije ni u skladu sa "pravilnikom"

Ja sam samo učesnik diskusije koji treba da bude kriv što mu nešto nije jasno i treba na ovom forumu da čitam kako me neki moderatori vređaju?

Za izvinjenje ćeš i ti i on malo da popričekaš.

U međuvremenu budite srećni što vas nisam još više spustio ka dnu vaše persone, na kome koliko primećujem nema ničega do nestrpljenja i kompleksa moderatorske umišljenje samobitnosti.

Ako vam je talenat za muziku isti kao i talenat za diskusiju i kulturu dijaloga (što će se računam, po vašoj reakciji i pokazati), onda možete slobodono da duvate u diple na vetrovitim proplancima. Biensure..nadam se da volite prirodu, te da ovo nećete shvatiti kao uvredu?

Srdačan pozdrav i ubuduće..opreznije baratajte sa žiletom.

To sto je rekao da su pitanja glupa nije lična uvreda i mogao si da odgovoris na to ili ne.

Ovo je muzički forum, a ne mesto gde ti treba da iznosiš mišljenje o članovima,moderatorima i personama.

Što se tiče reakcija moderatora, one bi trebalo da su još češće i sa manje popustljivosti nego što je to slučaj ovde, jer se zaista svi trudimo da se takvim rešenjima pribegava kao poslednjim, te da se neguje tradicionalno dobar duh i vera u iskrenost medju članovima i posetiocima Rumskog.

Molim ostale članove da nastave sa temom...

Bockie is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules