Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-03-2013, 08:44 PM   #21
amaterius
Member

Default Re: Kontakt 4/5 Library MAKE ITSELF

ha ja sam to onako
save as u kontaktu jer mi treba samo dva instrumenta iz cijelog librarija
i spremilo je semplove i ovo ?to je na slici
e sad jesam li radio krivo ili je do za?tite librarija ne znam
no znam da mi je ovako gotovo neupotrebljiv
amaterius is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2013, 09:21 AM   #22
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by amaterius View Post
ha ja sam to onako
save as u kontaktu jer mi treba samo dva instrumenta iz cijelog librarija
i spremilo je semplove i ovo ?to je na slici
e sad jesam li radio krivo ili je do za?tite librarija ne znam
no znam da mi je ovako gotovo neupotrebljiv
JEDNOSTAVNO:
U FOLDERU KOJI SI IZABRAO NAPR.: HardcoreBass\EWQL HardcoreBass Library\Instruments STAVI? SLIKU KOJU NAMJERAVA? I PREIMENUJE? U:
wallpaper.png REZOLUCIJA TI JE BITNA NAP.: 300X100 JER AKO JE VEĆA A IMA BIJELU ILI CRNU POZADINU ONDA VIDI? TAKO.
sAD U PROGRAMU KLM UPI?E? IME KOJE HOĆE?..U LIBRARY FOLDER PUTANJU (gornji primjer) A "WALLAPER IMAGE" OSTAVI PRAZAN I STISNI +
GOTOVO FINE...
U KONTAKTU POTRA?I? TAJ LIBRARY (AKO NIJE VEĆ TAMO TJ AKO SI ZADAO U POSTAVKAMA TAJ DIR.)

http://uploaded.to/file/18i7i363 puno origigi slicica pa skini.

Sory na velikim slovima ali bilo je copy..paste.
Ovo ?ljaka 100% jer sam poku?avao da ga izblesiram ali nisam uspio osim ono sa velikim slovom.
Old 21-03-2013, 09:33 AM   #23
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

..znam znam da to nije ono ?to tra?i? ali mo?da pomogne..!
Old 21-03-2013, 04:27 PM   #24
amaterius
Member

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
..znam znam da to nije ono ?to tra?i? ali mo?da pomogne..!
to bi pomoglo eventualno kad bih imao oriđiđi sliku za prvi menu
dalje ne ide a prvi meni i nije tako bitan jerbo mo?e? lako zapamtiti izbor opcije
koji su u stvri linkovi za druge podnivoe ,a tamo su one bitne stavke za pode?avanje
amaterius is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2013, 06:45 PM   #25
zsimke
Junior Member

Default Re: Problem sa KONTAKTOM

Zdravo drugari,imam instaliran windows 8 x64 u racunaru i kad instaliram Kontakt 5.0.3,ili 5.1 desava mi se svaki dan crash tako da moram svaki dan da ga ponovo instaliram sto me izludjuje.Kad pokrenem Kontakt izbaci mi beli prozorgde pise: Kontakt 5 has encountred a major problem and has been terminated.A crashing file has been created at the following location: C:/User.... -Kontakt5.mini.nicrash.Kad pritisnem OK izbaci mi manji prozorcic gde pise:Importing Kontakt 5 Factory library i onda mu vise ne mogu nista kliktajuci po njemu ,vec samo da ga iskljucim.Kako da resim taj problem?Imam i problem sa ucitavanjem nekih biblioteka u kontakt,probao sam i na Load i na datebase i library i na files i nest nece da ucita a skidao sam neke biblioteke i po 20 i nesto Gb.Kako i taj problem da resim?Hvala puno,unapred!!!
zsimke is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2013, 07:15 PM   #26
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

zoran simonovic simke jes' to ti? lega, javice se vec neko ko zna gde problem, mada ja bi ostao na win7 i dalje, 8 ne gotivim za sad.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 23-03-2013, 08:03 PM   #27
zsimke
Junior Member

Ja sam druze,znamo se.Ubacio sam ovaj OS cisto iz znatizelje,mada je slican windows-u 7-ci.Ne znam da li zbog toga Kontakt pravi probleme,mada sam probao da ga instaliram i u compatibile modu i isto se desava.
Old 23-03-2013, 08:07 PM   #28
zsimke
Junior Member

Ima programcic koji se zove START8 za windows 8 da ne izbacuje one prozore pri dizanju sistema,vec se podigne sistem normalono i ide pravo na desktop.Nego me interesuje,kako da resim ova dva moja problema.Nisam ranije koristio kontakt,koristio sam Halion ali je dobar Kontakt i ima dosta boja za njega pa bih ga koristio.Neke biblioteke ne mogu da ucitam,ne znam sto,a i taj crash?
Kad hocu da ucitam te biblioteke,izbacuje mi poruku: This patch is encrypted and cannot be loaded unless the respective library is registered properly ?
To mi se desava,npr kod biblioteke Steven Slate Drums Platinum i jos nekih a imaju unutra i .nkc i .nkx fajlovi,folderi,samples,multis,instruments i documentation.

Last edited by zsimke; 23-03-2013 at 08:11 PM.
Old 23-03-2013, 08:17 PM   #29
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

kontakt u zivotu mi nije pao nikad, sve jedna verzija je radila stabilno, najstabilniji je. ides na add libbrary u njemu, i kad dodas treba u library da ti bude ikonica od stiven slatea, jedino ako nemas pijaca verziju nece ici bez nje.poz druze
branoy is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2013, 11:12 AM   #30
zsimke
Junior Member

Kako mislis ``Pijaca verziju``?Native.Instruments.Kontakt.5.v5.1.0.UNLO CKED-R2R -Tu sam instalirao,poslao mi jedan kolega,kaze da radi kod njega na win7.
Reply

Tags
kontakt library

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules