Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 17-03-2013, 02:35 PM   #5
nikolaivanic
Senior Member

Default Re: Problem sa Focuserite Scarlett 18i6

Quote:
Originally Posted by Filip_ View Post
Isti problem imam sa M-Audio Fast track pro...vec godinu dana...s vremena na vreme dodje do pucketanja sem ako u jednom programu radim i ne setam na winamp, pa youtube, pa onda opet vracam na Ableton (ugasivsi prethodno ostale programe koji koriste z. kartu, znaci samo jedan program u isto vreme je ukljucen). Imam garanciju 2 godine...tako da ne zurim jos uvek...nije bas cesto, a u DAW-u u toku rada se ne desava to. Napominjem da nisam probao 12v napajanje, vec samo usb., ali zato imam nameru uskoro da UPS pazarim jedan...da ne davim vec sam pisao jedan post sa ovim.
Paaa... nije dobro istovremeno otvarati programe koji preuzimaju karticu i DAW... mislim da to setanje drajvera tamo/vamo pravi sr... .
Mislim cak da je za daw najbolje da bude sa srodnim programima na posebnoj particiji/hd

puckanje mi je nastajalo i kada je sam imao ride0 na magistralama za karticu.. ako ti je kartica na nekom pci usb/fire wire pokusaj je premestiti negde drugde, mozda se promeni situacija... takodje , utice i kvalitetna instalacija OS/DAW koja nije uvek ista... zasto? poima nemam, nesto il legne il ne.

Last edited by nikolaivanic; 17-03-2013 at 02:39 PM.
nikolaivanic is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules