|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
Stigao Impuls
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Junior Member
|
![]()
Videces ...extra ce ti raditi ...ja imam sve pohvale za njega ... a automap kada se sve namesti, sljaka fenomenalno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
Prvo, uzdravlje da je koristis...
![]() Da se pohvalim i ja, i meni stigo impuls 61 prosle nedelje, konacno... ![]() ![]() ![]() ![]() e sad jedino sto mi maalo samo smeta a to je ruku na srce za tu klasu sasvim ocekivati su slajderi koji imaju malo grublji feel, ali sve precizno, isto i potovi, mozda malo jeftinija izrada ali rade sasvim precizno...generalno, za te pare vredi svaki dinar, i sasvim je opravdalo moja ocekivanja, cak i vise, resio sam pitanje glavnog midi kontrolera... Ne volim da dajem ljudima izjave tipa "uzmi ono sto sam i ja neces se pokajati", svako ima svoj ukus, ali od mene za impulse cista 10ka, uzeci u obzir klasu, dirke, cenu, ergonomiju, kvalitet izrade, sta se sve dobija, support, a i to da sam probao ostale iz istog ranga, ovaj je definitivno best buy...(za sada, dok se ne pojave neki drugi tipa maudio air ili nektar panorama...) jos samo da ustekam za Mininovu koja me je odusevila i resim pitanje nekog mini sinta...i ostalo sve na rasprodaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Meni je maltene sve novo jer mi je ovo prvi kontroler a i učim da radim u Abletonu tako da se sporije snalazim ali ovo malo ?to sam isprobala mi se veoma sviđa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
e sad za ableton, ja evo posle 2004-te instalirao i niiiista se ne snalazim, naviklo govedo na pt/cb/rsn/st1/fruti, realno pojma neam da radim u njemu, vise mi je nekako za triggering, ponovo pricamo u rukama mandusica vuka i te price, ali znam dosta ljudi pravi ludilo u njemu tako da covek se uci dok je ziv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Dolazila u Beograd jednom a u Novi Sad vi?e puta lično, ostavila ime i telefon, zvala telefonom svaki put kad je stizala nova tura (bilo ih je bar četiri) i svaki put 'nije stigao u ovoj turi'. I tako od početka decembra do sredine februara. Od mene dosta. Čak sam u međuvremenu od njih uzela karticu i pedalu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Senior Member
|
![]()
ne znam, ne bih da imenujem osobe, meni su izasli u susret, samo stos je sto sam ja zvao sve moguce radnje po Srbiji, ne znajuci da ce te radnje da zovu artist i da traze klavijaturu, i na kraju kad sam im reko da ako su ih zvale ostale "muzicke kuce" i trazile im tu klavijaturu to treba ionako meni da stigne...pa eto mozda su mi zbog toga izasli u susret...
e dobro me podseti za pedalu, koji si model uzela? tj pitanjce za sve, koje su dobre pedale za sustain eventualno expression? ja imam jednu DIY sto sam pravio, skinuo mikroprekidac klik od misa i spakovao u plastiku onu od audio kasete (ne znam dal je jos neko pravio tako), sljaka ali ima samo on off...koju da uzmem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam za sustain pedalu uzela M-Audio SP-2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Superoperater
|
![]()
Evo ja opet da smorim sa AKAI MAX49 klavijaturom... Jel probao neko, jel video o cemu se radi, mozda stisnuo koji dugmic u izlogu radnje ? Uzeo bih je za kuci, treba mi neki dobar midi kontroler sa 4 oktave, ne preveliki... Sa Novation Remote SL49 Compact sam bio prezadovoljan, ali sam ga prodao. Zasto - ni sam ne znam... Valjda nije imao dovoljno lampica
![]() Inace AKAI izgleda dobro, ima cak i CV kontrole (ako treba nekome) i touch sensitive slajdere. Nikako da se namilim da odem do Artista da probam te njegove dirke. Sto se Impulsa tice, zar on nema poluhammer dirke (kao klavirske) ? Ja vise volim one mekane - synth-like. Ne znam kakve su stavili u ovog AKAIja ![]()
![]() |
#60 |
Senior Member
|
![]()
ja ovaj nisam probao, mada trziste ce tek sad da dobije ekspanziju u ovom polju...a dirke su poluotezane, znaci isto kao i novation...ali je cena za akai velika, a dosta proizvodjaca vec krenulo da izbacuje sa jos dodatim funkcijama za te pare... maudio axiom air, nektar panorama (sa full color ekranom i moto faderom) itd itd...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontroler od igrice kao midi drum kontroler :) | mcnc | Pricaonica | 2 | 11-04-2011 12:25 PM |
Koji GATE i kompresor kupiti za rack? | rahmanjinov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 31-01-2010 10:17 PM |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |