|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
East West Symphonic Orchestra Platinum je zaista odlican, ali imam problem sto nece da mi radi preko jBridge. Radi preko kontakta i to je u redu, ali bih ipak voleo da koristim njegov interface, ali je to moguce samo kao klasinu 32 bitnu aplikaciju bez jBridge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Orchestra provjereno radi preko jBridgea...
Kako si bridgovao i u kom hostu je koristis (koja verzija Cubasea) i koja verzija jBridgea ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Cubase 5.1.1 + legalno kupljeni jBridge v1.5
On uradi onaj .32 fajl, ali Cubase nece da ga ucita, a pokusao sam sve. Reskeniranje plugova, rucno pronalazenje, sve cega sam se setio. Isto tako se ponasa i Ni Elektrik Piano i jos neki, dok Nexus, Stylus RMX, BFD 2 i mnogi drugi instrumenti rade preko jBridge. Ne znam u cemu je problem? Da nije do verzije samog VST plug ina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ableton8.2.2 bug pali se rec iz cista mira.promenio 3 tastature,4 mishova i dva midija i dalje se pali rec.(nije u pitanju istroshen proces pa da baguje).reshenje napraviti track koji nesluzi vec tako stoji i taster za rec na traci normalno da bude ukljuchen jbg..back to cubase..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Popis Svih Analognih Izvora Zvuka | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 27-09-2008 02:21 PM |