Quote:
Originally Posted by DADDY Z
ok...ono što obavezno treba takođe uzeti u obzir je da se mnogi faktori ne mogu sagledati ovako preko neta a jedan od najvažnijih je kvalitet izrade...džabe im svima analogna mašina sa svim svojim prednostima ako je upakuju u neku šupljikavu plastiku sa klimavim potovima kao jedan od načina da skinu cenu...deluje mi kao da je to opcija kod ovog 15% manjeg Korga-ne bih da moram da ga sviram samo malim prstom ili nekom olovkicom...moog deluje robusnije i zanimljiv je momenat konekcija sa strane ali,ponavljam, na netu je sve lepo...
kome ne treba klavijatura-tu je minitaur koji za pristojnu kintu nudi poprilično dobar sound
|
Slazem se oko velichine novog ms-20 mini. Ali nije toliko mali da bude nesvirljiv, taman su ga smanjili da bude tip-top. Plastika ce biti 1/1, pitanje je kakva ce biti. Ta stavka se nece moci uporedjivati sa originalom, jer ce 100% ovaj novi ms-20 biti kuciste od Legacy kontrolera. Spojili su oni korisno sa prijatnim, garant im ostalo jako puno tih kucista, i pre 2 godine skontali da bi mogli da urade ovo sto su uradili. Svaka chast, mada mene jos uvek brine taj zvuk filtera kad ode u haj rezonans ili ring modulaciju i na svim you tube videima se cuje "krckanje", koje mi najvise lichi na neki kliping od djubre konvertera u kameri.. Nadam se da je tako, jedva cekam da se pojavi.
Ono sto me vrlo raduje je chinjenica da ce ovaj sint moci da se moduje do besvesti. Sevace lemilice opet...