|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Od onoga shto znam da izlazi:
Kurzweil PC3 Kurzweil SP2 Yamaha MOTIF XS6,7,8 Roland novi V-synth Clavia, neka dual organ emulacija ako se ne varam.. ..shta josh? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
korg opet izlazi s nekim novim produktom baziranim na KARMA tehnologiji. (zijev..)
clavia izlazi s dvomanualnim orguljama na principu modeliranih orgulja iz Electro serije. (opet zijev..) trenutno je novi V-Synth cak i najinteresantiji. ali, zato future Retro izlazi s malim analgnim semi-modularom, predvidjenim za elektroniku, tehno i ostale .. desktop, puno potova, cv i midi i/o.. slusao sam demose - vrlo fokusirani, tvrdi analog zvuk ala dosadasnji future retro proizvodi (i na tragu 303). mislim da ce to dobro leci u produkciju tog tipa. radi analog drums bez problema - a la 808 909 i sire.. jedino treba ti par komada za cijeli set ![]() http://www.future-retro.com/XSAUDIO.html neki kazu moderni MS-20. ima u tome istine makar mi zvuci hladnije i tvrdje od ms-20. sto uopce nije lose.. ovisi za sto ga koristis. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Korg M3
Sad sam citao o tome na Korg.com Deluje mi vise nego zanimljivo... p.s. Pozdrav svima-dugo citam ovaj forum, ovo je prvi put da se ukljucim u diskusiju. Pozdrav svima iz Zemuna!
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
I Open Labs je izbacio MIKO i NEKO trecu generaciju njihovih klavijatura
http://futuremusic.com/blog/?p=826 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
I konacno Waldorf....Ono sto trenutno znam je da je Stromberg jos u fazi zavrsavanja, bice ga u vise boja cak i u custom varijantama. To ce biti naj naj model u ponudi ove firme. Blofeld je u sustini microQ ali desktop varijanta sa jos nekim dodacima..USB, editor...itd. Zarenbourg je izgleda potpuno zavrsen model koji je baziran na fizickom modelovanju el. klavira tipa Rhodes, Clavi, Wurli...sa ugradjenim EMES zvucnicma.
![]() P.S. evo i linka za ostale spravice koje su se pojavile ne NAMM-u http://www.midizoo.com/namm/
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 19-01-2007 at 09:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Meni je Korg M3 neponovljivo ruzan....
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
se znaju cene za sve ovo sto ste naveli?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
nisam josh uvek saznao niti jednu cenu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ukoliko Stromberg bude zvucao iole ono sto ocekujem.. tj. kao spoj XT i Q+ pa jos neka napredna varijanta wavetablinga..
brate, uzimam to (sa analog filter opcijom) cim bude dostupan. prodat cu nesto ako treba.. ![]() ![]() nikad ljepseg sinta vidio nisam. svijetleca podnozja od potova ce biti standard na njemu. jaooo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno najlepse nesto
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RE: NAMM 2009 Anaheim!!! | slowstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 20-01-2009 06:11 PM |
Namm 09 | darkstar | Pricaonica | 0 | 16-01-2009 12:31 AM |
Novi Kurzweil na NAMM-u | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 07-04-2007 06:07 PM |