|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
@domestos
upravo u tome grešiš. Dave pensado mixa u režiji, sa perfektnim stereo imagingom. Ti kod kuće, takođe verovatno imaš pristojno rešenu poziciju slušanja. Klubovi uglavnom nemaju, zvučnici stoje gde su enterijerski bili mogući, a i to je počesto zanemareno u potpunosti, do krajnje nelogičnosti. Dovoljno je i prilično malo odstupanje u pozicioniranju, u nivou desetine centimetra, pa da stvari na dobrom delu površine zatvorenog prostora (kluba) odu u majčinu. Ja sam više puta pokušao sa običnim multimic setupom na istom pojačalu pa u left-right postavki, skoro svaki put bi dobio mnogo više štete nego koristi. I molim te da savete ovde ipak prihvataš sa nešto manje rezerve, ima ovde ljudi koji znaju o čemu pričaju, sa dosta iskustva. Ja sam prošle godine uradio skoro pa trocifren broj live gigova u svim mogućim i nemogućim setupima, te ti toplo i dobronamerno savetujem da se okaneš igrarije sa fazama u live situacijama, osim , ponavljam, u prilično idealnim uslovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
mono stereo live gitara |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DJ Quik Uzivo | DzoniPFC | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 1 | 25-12-2011 04:31 PM |
Karma uzivo | anderson | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 16-02-2011 04:14 PM |
Snimanje bass gitara + gitara + backing track istovremeno. | CharlieRHCP | Computer Hardware | 4 | 13-12-2010 01:00 PM |
elektronika uzivo | clusterchord | Promocija radova | 15 | 22-05-2007 10:32 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |