Quote:
Originally Posted by branoy
psionic druze nexus je ok nema sta, sam presirok, vecinom van faze, dugo neke boje ucitava sto nije za live bas preporucljivo, prevelika slika mu je, ne znam kako bi se ponasao live,, ja u cubesu na panoramama ga moram suzavat prema centru vecinom,, ja bi mozda preporucio ono bas tako male vsti na jedan klik da je odma boja, vanguard, sylenth1, z3ta +2, nuklear, il massive, otprilike sve se moze u njima za electro produkciju, a ne vuku velike semplove koji zahtevaju ucitavanje neko vreme, poz
|
ne bih se ja bas slozio... Van faze, sad ga pretera... Pa nece on da pravi mix nego da svira uzivo, a po meni je Neksus full za to. Sve prave klavijature imaju dosta siroke boje... Ima banaka raznih i jednim klikom moze da odabere bilo sta. Ima tih moogolikih banaka, koje imaju male semplove, pa se dosta brzo ucitavaju
Neksus ima i razne arp-ove i razne gate-ove, zvuke vec napravljene sa time ili dodaje po zelji... cak i cele ritmove. Custom pravljene Virus banke mogu takodje da se skinu za njega. A nije toliko zahtevan. ucitaj nesto u njega pa vidi sta ce ti reci task manager... jbg, ne moze bas skroz trenutno da menja boje, ali to nadoknadjuje bogatim zvukom...
Ali ako bas nece nista sample based... Z3ta2 nije los... Massive, naravno (s tim sto massive ume da pojede cpu), a za piano, mozda 4front true piano - i to je sample based, ali ne ucitava dugo - male bankice, mozda su samo pcm semplovi, pa ipak nesto modeluje. A zvuci krajnje pristojno.