|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Ćao Hogare, suviše je subjektivno to što pitaš.
Moraš sam odlučiti da li da prodaješ ili radiš nešto dalje sa tim... Za tekst koji se iole može naplatiti, koliko ja shvatam i znam, moraš imati bar neku iole referencu... Osim ako ti igra ulogu 20-30€ po nekakvoj pesmi... Opet sa muzikom koju napraviš... Možda imaš malo veće šanse, mada je i tu mrka kapa... Ako nema sisa, guzica i hemijskih supstanci u tekstu, računaj na 2,5 emitovanja na kablovskoj i hiljadu sto view-a na Yt... Može i drugačije, ali to su već krvave cifre... Poz'
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim za savet od doktora sa Rumskog | sasar | Computer Hardware | 10 | 25-03-2011 08:35 PM |
molim pomoc/savet | herbsmanno1 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 28-01-2011 10:14 PM |
Molim za savet | Proton | Audio Software | 3 | 06-03-2010 06:00 PM |
kori?ćenje muzike u reklamnim spotovima bez pitanja autora - molim savet | i? pile preko ?ile! | Pravna Pitanja | 45 | 14-11-2009 11:17 PM |