|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Momci mislim da ste mi pomogli da razjasnim par stvari. Prvo je sta zelim. Ono sto pre svega zelim je da zaokruzim ovo sto sam do sada uradio.Dakle, da uradim aranzman.Sam nisam u stanju da to odradim pa mi je potrebna pomoc aranzera. Ali ne nekog "placenika," koji bi to "odradio",nego nekoga ko je entuzijasta poput mene.Nekoga ko uziva u procesu stvaranja. Dakle da to bude neka vrsta simbioze. Ono sto ja mogu da ponudim, to je gajba piva,klopa i eventualno nekakva kompenzacija u tekstu .
Pojma nemam da li to tako funkcionise.Nisam u svetu muzike i komponovanje je postalo samo jedan od hobija . Mozda je to sto sam zamislio nerealno. Mozda bih trebao da taj predlog postavim pod drugi topik . p.s. "znak"-mea culpa. Povrsno sam procitao & pogresno razumeo.Moje izvinjenje zbog toga |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
?to se tiče tvoje dileme "?ta raditi sa pesmama", mislim da je jedini logičan put da nađe? izvođača kojem će? neke pesme (pro)dati. U redu je ako ti je interesantno da uz pivo i klopu sa nekim radi? aran?mane, ali i to će biti samo skice pravih aran?mana, jer svaki izvođač će sigurno ?eleti da ih potpuno promeni ili bar delimično prilagodi svom trenutnom stilskom i ?anrovskom opredeljenju. U su?tini, meni bi sve bilo mnogo jasnije kad bih čuo neku od tih pesama, po?to zasad ne znamo ni koja je vrsta muzike u pitanju. Ako neće? ovde da to prezentuje? javi mi se na PM. Ja ću rado pomoći koliko je u mojim (skromnim) mogućnostima.
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Sefe poslao sam ti jednu pesmu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Evo ga ovde: znakdobar@gmail.com
P.S. Hvala što si me podsetio da promenim one stare podatke na Contact info.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 08-12-2012 at 12:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim za savet od doktora sa Rumskog | sasar | Computer Hardware | 10 | 25-03-2011 08:35 PM |
molim pomoc/savet | herbsmanno1 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 28-01-2011 10:14 PM |
Molim za savet | Proton | Audio Software | 3 | 06-03-2010 06:00 PM |
kori?ćenje muzike u reklamnim spotovima bez pitanja autora - molim savet | i? pile preko ?ile! | Pravna Pitanja | 45 | 14-11-2009 11:17 PM |