|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
posjedujem
gebr.stingl wien koncertni klavir koliko vrijedi |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Ova mi je tema dala par korisnih informacija
![]() Elem, najpre sam htela samo MIDI kontroler. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Hvala...pratim oglase ba? tamo ali ne znam skoro ni?ta o klavijaturama pa najpre gledam ?ta mogu a ?ta meni treba...da li je moguće naći ne?to za te pare ?to mo?e da koristi semplove instrumenata sa strane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
lepo sam ti naredjao vrhunske klavijature po bagatela cenama.. to je sve kostalo novo od 1200-2500e po sadasnjim cenama. Semplove najeftinije svira K2000 kurtsvajl ali sta ce ti to? ove masine su snimile toliko hitova da ces sigurno naci dobar zvuk na svakoj od njih... veci je problem kako ces to svirati i da zvuk ostatka benda bude na nivou... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
ps. zaboravih... lak a izuzetan roland jv90, 6 oktava odlican ton
ps2. u slucaju da ti treba aranzer (svira sve sam) to ne poznajem ovo napred su klave za svirku u bendu i studijsku Last edited by nikolaivanic; 02-12-2012 at 04:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Pa pitam sve i sva?ta jer nemam pojma o klavijaturama a zanimam se trenutno virtualnim instrumentima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]()
Prvo i osnovno pitanje - da li želiš nešto lagano za transport ili ti je broj dirki ipak bitan, tj. 5 oktava ne dolazi u obzir?
I kada kažeš semplove, daj mi primer šta bi želela da uradiš sa tom klavijaturom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Kad kažem semplovi, mislim u stvari na vst instrumente tj. na mogućnost da nekoliko njih povežem sa klavijaturom i u live varijanti. Pretpostavljam da postoje hardverski sempleri za to.
Trenutno mi je klavijatura potrebna isključivo za kućni studio i korišćenje sa vst instrumentima, sa nekim bledim naznakama da bih možda mogla da je u budućnosti iskoristim i za neke svirke. Ljudi su mi predložili i klavijature tipa Korg M1 ili T3 kao MIDI kontrolere, saznala sam da je moguće dokupiti i sint modul sa bojama tako da ako rešim da rizikujem sa polovnim klavijaturama znam šta mogu. Valjda. ![]() Last edited by sorceress; 16-12-2012 at 02:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
http://www.thomann.de/gb/sm_pro_audio_v-machine.htm Nisam se susretao sa ovom spravom uzivo i ne znam kako radi. Na YouTube-u sam gledao neke prezentacije ali mi se cini da kasni sa ucitavanjem performansa, tj. da mu treba 1-1,5 sekunda pre nego sto promeni boju. Ali ponavljam, nisam imao priliku uzivo da probam spravu, mada mi je jako interesantna jer ima 512Mb RAM i bila bi odlican dodatak nekim klavijaturama koje nemaju sempler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema - potreban savet | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 22-01-2009 11:11 PM |
Potreban savet za kupovinu klavijature | Salle | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 07-10-2008 11:50 PM |
Potreban savet za kupovinu klavijature no.3 | Salvador Diaspora | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 07-10-2008 02:41 PM |