|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Member
|
![]() ![]() O ovakvim trouglovima ti ljudi pricaju.. ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Member
|
![]()
vakatt: znam ja kako to da napravim, ali nemogu to u sobu koju spavam pa koristim azmafon i neznam jos koliko cu da imam studio u tu sobu i ne vredi pravit sve to potrebno mi je samo malo da smirim dok ne nadjem vecu sobu pa cu onda ozbiljnije da radim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Member
|
![]()
ma OK, ja samo da pojasnim na sta su mislili ljudi kad su ti govorili o superchunks/bass/corner/trapovima i kako bi to trebalo da izgleda bey obzira dal koristis azmu, kamenu vunu il nesto trece , ovo sto si ti uradio nema previse veze sa tim jer propusta glavnu poentu a to je da se popuni cosak sa sto vise mase/materijala da bi se uticalo na nize frekvencije dje je najizrazeniji problem u malim sobama poput tvoje.
Nisam ja nikakav strucnjak za akustiku, al sam nesto i zapamtio od iskusnijih forumasa, pa eto dacu sebi za pravo da ti nesto i savjetujem - dakle skroz je OK sto ti nesto pomalo eksperimentises u svojoj sobi sa raznim materijalima ali ako konstantno postavljas pitanja u ovom tredu a onda odgovore koje ti iskusniji ljudi daju zapostavljas i vrtis neku svoju pricu bez previse truda da malo studioznije proucis ono sto ti se govori i vec postojecu gomila tredova u kojima imas odgovore na 90% tvojih pitanja, onda ce ljudi vremenom da se smore i da pocnu da ignorisu tvoja dalja zapitkivanja. ![]()
![]() |
#124 |
Member
|
![]()
upravu si vakatt ,
postavicu jos neke panele pa cu da vidim dali pomaze sto, ako ne onda cu da promenim coskove da postavim azmafon trougo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Pro Member
|
![]()
Svejedno preporucujem da sacekas proljece ako nemas kakvu garazu, jer azmafona od 2 cm debljine ima da se narezes i narezes da popunis 1 ugao a kamoli sva 4
![]()
![]() |
#126 |
Member
|
![]()
uzeo sam rew 5 hoce li mi neko pomoci kako da ga koristim sta treba da radim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Pro Member
|
![]()
Ukucaj how to use room eq wizard na yt i sve ti je fino objasnjeno tamo.
![]() |
#128 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Member
|
![]()
kad zavrsim panele dali mogu da napravim DIY Reflexion Filter mrezu azmafon i platno samo ce mi biti problem da nabavim neku zakacku da bi zakacio na stalak od mikrofona ne volim da varim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OVO je kucni studio !!! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 10-07-2012 11:35 AM |
Kucni studio | Placid Art | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 28-12-2011 12:43 AM |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |