|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sam 1176 Blackface je valjda imao tri revizije u doba kad je originalno proizvođen, LA-2A je isto valjda imao par revizija, plus stanje lampi u pojedinačnim primercma, nakupi se tu dosta razlika koje su dovoljne da čak i u slučaju "originalnog hardvera" mo?e da se priča vi?e o generalnom utisku nego o tome da XY aparat zvuči ba?-tako-i-tako. Sinoć me je mrzelo da pi?em na?iroko, ali sam zapravo hteo da ka?em da sve te razne emulacije treba posmatrati kao različite primerke (ili bar različite "revizije") navedenih aparata. Valjda sam sad bio malo jasniji ![]() Pozdrav, Vasa P.S. @MUzzY: Stillwell je prilično po?ten u opisu pluginova - ne tvrde da su to emulacije nego ka?u da su pluginovi inspirisani analognim uzorima.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 22-11-2012 at 12:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
NI Vintage Compressors | milos | Audio Software | 6 | 10-06-2011 11:43 PM |
Waves CLA Classic Compressors? | Elf | Audio Software | 4 | 04-01-2010 06:06 PM |
Raindirk Pre's & compressors | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 26-06-2009 01:42 AM |
Comparing Compressors on Drums | Mika Technika | Audio Software | 4 | 28-11-2008 03:00 PM |
:: URS Classic Console Compressors v1.0 (VST) :: | lesha | Audio Software | 10 | 24-01-2006 01:47 AM |