|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
View Poll Results: Da li napraviti nove DAW podsekcije ? | |||
Da, dobra ideja |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 79.49% |
Ne, vec ima previse podsekcija |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 20.51% |
Voters: 39. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Predlog za nove podsekcije za svaki popularniji DAW, gde bi se postavljali postovi specificno vezani za dati DAW kao i prebaciti vec postojece postove u odgovarajuce podsekcije.
Npr. audio software / PT / Cubase / Logic ...itd Sta mislite o tome
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Možda eventualno jedna podsekcija "DAW"...
Mislim da u ovo vreme ima već dosta DAW-ova, sa tendencijom da će ih biti sve više, pa bar po mom mišljenju, možda bi se zanemarilo nešto što nije da tako kažem mejnstrim ( ![]() A nije ni neko rešenje staviti 15+ podsekcija itd... Ali podsekcija DAW možda nije na izmet... ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Na mejnstrim DAW sam i mislio PT, Cubase/Nuendo ( mogu zajedno), Logic, Reaper i Ableton. Mislim da bi bilo lakse i urednije
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pro tools
Steinberg Ostalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
uostalom, daj da izglasamo koliko ljudi koristi šta, pa da vidimo koliko sekcija treba. U potpunosti podržavam ideju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Marko Bolan, ti li si onaj koji ne bi da se Forum pretvori u Skupštinu? Kakvo glasanje?
Pogledajte koliko se postova vrti oko kojih programa, procenite sami šta treba a šta ne... bar 80% postova se tiče Steinberga, otvorite Steinberg sekciju i sve kul. Mi sa Fruity Loopsom, Abletonom, Reaperom, Logicom, pa čak i oni sa Pro Toolsom ladno možemo i da ostanemo u sekciji Audio Software. Ne zajebavam se niti sam ciničan. Pozdrav, Vasa
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ideja je ujedno i povod da se pokrenu te nove sekcije i da se donese novih tutorijala, sto od ljudi sa foruma sto stranih .
Tako da ne bi to bilo samo prekopirati postojece postove u nove podsekcije. Napraviti knowlege base i timem pomoci mnogima
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
U par reči: oni koji koriste Ableton, Fruity Loops, Pro Tools, etc. u 99% slučajeva probleme u tim programima re?avaju sami. Izuzetno je malo pitanja koja se tiču tih programa i sumnjam da bi ih bilo vi?e kad bi postojale posebne Sonar, Logic i Reaper sekcije. ?to se tiče tutorijala... lično sam odavno prestao da mislim da su ikome zaista potrebni i korisni (a do pre par godina sam mislio isto kao ti). Svi tutorijali, ovda?nji i inostrani, liče na one novinske članke tipa "pravilnom ishranom do dugovečnosti". Dakle, otvorite lepo Steinberg sekciju, tu ionako ima najvi?e pitanja, a kad vam se učini da treba da se otvori neka sledeća onda otvorite i nju. Da ne bi bilo kao sa podrforumom Video produkcija koji je bio silno tra?en i i?čekivan, a već mesecima skuplja paučinu... Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
+1
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
U kontekstu vec izrecenih stavova, mozda bi vise smisla imalo otvoriti pod-sekciju 'VS', kako bi se kanalisale cesto nepotrebne tlapnje i olaksalo pronalazenje odgovora na pitanja koja naslovi sugerisu...
Nisam nekako ubedjen sta bi se tacno postiglo razdvajanjem, osim ako ne jurimo neki endorsement od steinberg-a ili avid-a? Retko ko ovde je vrlo iskljuciv po pitanju platforme. (zahvaljujuci povoljnim uslovima nabavke, uglavnom.) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ableton i vst.., | spartakus | Audio Software | 1 | 18-05-2012 09:07 PM |
Najbrzi nacin za automatizaciju sibilanata (Cubendo) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 16-01-2012 11:32 PM |
cubendo c++ problem | Rhino | Audio Software | 19 | 06-11-2011 11:14 PM |
Ableton kao DAW | Midi | Audio Software | 35 | 06-12-2009 08:06 PM |
Cubendo pitanje | Heavy Jerk | Audio Software | 23 | 29-01-2009 05:05 PM |