| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  15-11-2012, 10:04 PM | #31 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2010 Location: serbia 
				 |  Re: Pomoć! Spasite me molim vas! 

e cao ovo ti je savet od mene(imao slicnih problema bas kod tog mixera kad stigne sa ucitavanjem,izgura sve plug-inove i onda zakuca)instaliraj sx 3 ili nuendo 3(uspeces da podignesh barem 65% stvari koje si napravio)meni ovo uspeva vec dize vreme.jbl meni je steinberg dobar bas zbog te kompatibilnosti.stvar iz 2007 podignem na programu potpuno netaknuta(fali mozda neki plug drknes instal i gotovo)sve isto.dok budjavi fl krsh ne moze da podigne pola stvari..necu se nerviram..soundblaster imam slican problem sa hipersonicom,resavam ga tako sto moram da pocnem stvar iz nuenda da radim(jedino nuendo 3 moze da mi omoguci da on normalno radi..jbg mogli su ga vec ubaciti u cubase 7,barem prvu verziju..
		 | 
|   |   | 
|  15-11-2012, 10:08 PM | #32 | 
| Member Join Date: May 2010 Location: Gradiska, BiH 

I ja sam imao sličan problem. Pogledaj temu gdje smo diskutovali: http://rumski.com/forum/showthread.php?t=40874 Probaj onaj savjet ?to sam sa gearslutz-a preuzeo. Pozdrav i srećno. | 
|   |   | 
|  15-11-2012, 10:10 PM | #33 | 

nikad nebrise cubase taj nas vst folder,ja instaliram vst instrumente i efecte jednom u 2god,samo menjam platforme.meni se dogodi da nece nekad npr cubase 5 nece da sljaka,bez nerviranja palim ableton i nastavljam,svega mi posle par nedellja taj isti instal cubasa radi normalno.jedan haker mi rece da su programi nekad kao zene imaju svoje dane..
		 | 
|   |   | 
|  15-11-2012, 10:13 PM | #34 | 
| Pro Member Join Date: Jul 2006 Location: Bgd 

Ok, hvala vam, probaću jo? tu verziju Danilo, da mi bude mirna du?a, ali sam već odlučio da se iscimam i zamenim taj pc jer je već dosta star i dotrajao...nedovoljno snage za sve vst-ove,itd... Nazdravlje,i hvala vam svima!   | 
|   |   | 
|  15-11-2012, 10:17 PM | #35 | 
| Pro Member Join Date: Jul 2006 Location: Bgd 

@TVirus Ima i toga... Ali, već imam drugu makinu, hakinto?a, i pre?ao sam skoro skroz na Logic, tako da ću verovatno sva govna da rasprodam, i sav "potreban" hardware, uzmem neki Mac (videću koji), po?to već za mobilna re?enja imam Macbook i onda ću biti komatibilan 100% i to je to. Ne merem vi?e ovako da skakućem sa platforme na platformu ko pčelica Maja. | 
|   |   | 
|  15-11-2012, 11:33 PM | #36 | 

pogresno sam napisao coveku ime(soundblaster umesto masterblaster..sory.)to je kao kad bi mene neko nazvao trojanac ili jefo..he
		 | 
|   |   | 
|  16-11-2012, 12:36 AM | #37 | |
| Senior Member Join Date: Oct 2011 
				 |  Re: Pomo?! Spasite me molim vas! Quote: 
  ma otvarao sam stare projekte da finisiram neke instrumentale, i jedno 10-15 sa hipersonikom nece da otvara... a radilo je do skoro sve, ne izbacuje nikakav error report, samo pobeli ceo ekran i onda se samo iskljuci, nije do kompa, rama, cim krene hipersonik da ucitava - trt! od tog prvog krasa nije hteo hipersonik ni standalone, pa sam reinstalirao ne znam koliko verzija i opet nece... verovatno je u nekom registru ostao neki dll, pa cim krene odma kresuje... ja mogu da ga zaobidjem i samo midi da ostane, ali dzabe kad ne znam ni koji instrument tu treba da dodje, negde imam samo melodiju verovatno u trenutku inspiracije cisto da zabelezim i sad recimo mi ostane samo ritam i neka midi traka za koju ne znam sta predstavlja... greota da bacam... listam forume pa videcemo... pozdrav | |
|   |   | 
|  16-11-2012, 04:34 AM | #38 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Novi Sad 
				 |   

Moj savet: kada vam pukne neki vst, a skontali ste koji je u pitanju, nemojte da brisete taj vst, vec instalirajte opet preko njega(istu verziju naravno), ja sam imao frku sa nekim vst-om, kome je izgleda prso dll, pa mi je zaglupeo i fl studio, i cubase, a cubase je cak toliko prso, da je sve plugine ispocetka ucitavao, znaci smorio sam se dok nije ucitao... i uradim ovo sto sam rekao i Bogu hvala sve se vratilo u normalu. Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.2) on Desire HD | 
|   |   | 
|  16-11-2012, 11:33 AM | #39 | 

e jeste upravu si miko ali ne uspeva to uvek...
		 | 
|   |   | 
|  16-11-2012, 03:17 PM | #40 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Novi Sad 
				 |   

Meni odradilo posao cak i bolje radi vst od tada   ne znam zasto ne bi uspelo uvek kada lepo overvrajtuje sve od registry do dll i ispravi gresku novim. Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.2) on Desire HD | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Molim pomoć oko zvučne karte | Hadgy | Computer Hardware | 7 | 03-02-2012 10:00 AM | 
| MOLIM Pomoć oko monitora | propellerhead | Monitoring | 10 | 27-03-2010 12:28 AM | 
| Molim pomoć FW | Techy Boy | Computer Hardware | 4 | 09-03-2009 10:40 PM | 
| Molim PomoĆ Iskusnih | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-12-2008 03:22 PM | 
| molim pomoć | babilon33 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 23-05-2008 02:56 AM |