Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2012, 09:32 AM   #11
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: Marchelo - Čep

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
?ta fali Kolarovim tekstovima?
Nemam pojma, nekako mi je to uvek bilo prepuno placeholdera bez značenja, u stilu "Ja moram da znam" - i onda ne dovr?i ?ta to mora da zna, tj. ostavlja slu?aočevoj ma?ti na volju. A slu?alac, ako već ume da popuni praznine, pisaće sam tekstove. Inače, glagol "znati" su upotrebili, blago rečeno, previ?e puta.

Ipak, kad već nisu napravili supregrupu, i dalje je velika razlika između Velikog prezira i Marčela. Veliki prezir volim da čujem na radiju, bar su muzički dobri, dok s druge strane hiljadito pu?tanje na B92 Marčelove pesme o modernim ?enama koje neće mu?evima da spremaju punjene paprike me baca pravo u očaj.
Old 09-11-2012, 12:44 PM   #12
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Te radijske plejliste su stvarno čudesne. Ko da ih prave ljudi bez sluha. Mislim, neke stvari prosto nisu za prečesto pu?tanje. Ustvari, svaka stvar koja se pu?ta prečesto mora da smori, samo fakat neke smore malo br?e od drugih.

Na stranu to ?to takva urednička politika pravi medveđu uslugu muzičarima, ali za?to ne razmi?ljaju o tome da i publika ima du?u? Ja pak ne slu?am devedesetdvojku nego alterniram između Radio Beograda 2 i Studija B, a ova potonja stanica ima sličan fazon kao B92. Kao da ne kapiraju da 90% publike slu?a istu stanicu ceo dan (ili bar celo popodne ili prepodne). Pa jebote, nije nu?no da pu?taju ne?to po ?est puta dnevno, po?to će ga onda garant svi čuti bar po tri puta. A i to je malo mnogo...

Pozdrav,

Vasa
Old 09-11-2012, 03:09 PM   #13
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Kud ćeš većeg Azarbejdžana od Srbije.
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 01:31 AM   #14
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

to je samo argument u korist ovo malo bendova koje je zapravo steklo neku realnu popularnost, merenu brojem prodatih karata i buci koje isti dižu - upravo su te iste stanice BOMBARDOVALE nekim bendovima, BEZUSPEŠNO, koliko god ih pumpali. A neki drugi su uz malu, simboličnu podršku, ipak našli put do svoje publike. Znači, ne da nije medijsko pumpanje presudno, nego ima zapravo jako mali uticaj spram činjenice da neko ima ili nema PESMU.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 01:43 AM   #15
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
to je samo argument u korist ovo malo bendova koje je zapravo steklo neku realnu popularnost, merenu brojem prodatih karata i buci koje isti dižu - upravo su te iste stanice BOMBARDOVALE nekim bendovima, BEZUSPEŠNO, koliko god ih pumpali. A neki drugi su uz malu, simboličnu podršku, ipak našli put do svoje publike. Znači, ne da nije medijsko pumpanje presudno, nego ima zapravo jako mali uticaj spram činjenice da neko ima ili nema PESMU.
Upravo tako, ne definise Jelen pivo, reklama za isto, nego bas (tecnost) "Jelen pivo", ali i ljudska potreba za istim.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 09:40 AM   #16
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
ne da nije medijsko pumpanje presudno, nego ima zapravo jako mali uticaj spram činjenice da neko ima ili nema PESMU.
Pa to i ja ka?em. Ustvari, ja sam oti?ao i dalje: medijsko pumpanje je po meni kontraproduktivno. Čak i u slučaju da je pesma dobra.

Pozdrav,

Vasa

Tags
Čep, cep, marčelo, marcelo, marchelo

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules