|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Juče čuo na radiju, a i danas me dr?i. Ozbiljan tip.
http://www.youtube.com/watch?v=_UCip66mth8 Pozdrav, Vasa
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Da... Stra?no...
I jo? ironije situacije... ...sve ovo u HD digital... ... ![]() ...ja bi to 8-icom snimio... ...da ima malo "patine"... ![]() ![]()
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
@ awacs
jesi li ga slušao ranije? Ja imam prilično podeljeno mišljenje. Mislim cenim/poštujem puno, al neretko imam utisak da gubi muzički fokus zarad nečeg van domašaja slušaoca. Imao je on ovakvih pesama ranije dosta, mada mi je drago da je opet "ubo" i da se stvarno ne moše odslušati ovo do kraja bez da te stegne negde unutra |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ono ?to me kod njega uvek "radi" je činjenica da nikad nisam nai?ao na ne?to ?to bi bilo "?atro" ili ciljalo na neku slu?alačku grupu. A opet, mo?da nisam dovoljno slu?ao... @Boki: ista stvar mi je pro?la kroz glavu. Uvek sam imao problem sa shvatanjem NVO akcija koje govore o low-life problemima na Hi-Fi način. Kao one kampanje protiv narkomanije koje su slikane ko MTV spotovi. Kao da te stvari po pravilu rade ljudi koji nemaju nikakav realni kontakt sa problemima o kojima pričaju, a ni dovoljno senzibiliteta da makar racionalno "uđu u situaciju". Zapravo i snimatelji i reditelji ovakvih spotova kapiraju ovakve radove isključivo kao demonstraciju svojih zanatskih umeća. Showroom. Jebiga. Odsustvo muda. Jebiga. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Čudna koncepcija. U spotu pi?e "Stop radnoj eksploataciji", a u pesmi se opisuje klasičan mafija?ki kriminal - otmica, ropstvo, fizičko nasilje. Radna eksploatacija je ne?to drugo i o njoj nam je drug Marks već detaljno pričao. Ovako jo? ispade blago nama, bar ne biju i ne uzimaju paso?e, znači nismo eksploatisani.
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kao ?to sam napisao na početku: pesmu sam prvo čuo na radiju, bez najave i obja?njenja i "udarila" me je ko cigla sa gradili?ta u glavu. Entuzijazam mi je malo splasnuo kad sam pročitao "NVO eksplikaciju", ali to je i dalje jako dobra pesma. Mislim, poezija koja se priča. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Jednom davno je na nekom forumu vođena polemika oko tekstova grupe Veliki prezir. Ja sam predlo?io da uzmu Marčela za tekstopisca i naprave supergrupu. Nisu me poslu?ali, ?teta. Mo?da bi se tako pridru?ili ovom spisku najuspe?nijih jugoslovenskih supergrupa sa Popboksa ( http://www.popboks.com/tekst.php?ID=9203 ):
Korni grupa, Time, Tunel, Vje?tice, Babe, Dobrovoljno pevačko dru?tvo, Vlada, Gile, Piko & ?vaba, Rimtutituki, Angel's Breath, Familija (eto i tebe Vaso među superherojima).
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
MAO
|
![]() Quote: