|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Znam da smo bili na kratko na google store ali i znam da je do nas i nasih s*anja ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
|
![]()
Dozvolicu sebi kao adminu da kazem koju "pametnu" apropo Ivanovog poredjenja Hrvatska i Srbija...
Nazalost, mi smo imali Milosevica i to je to. Koliko god oni sa kratkom pamecu sada budu uskakali sa parolama "ti si kao ovi zuti, popili su ti mozak sa tom propagandom sve kriv milosevic" , ili sa "pa Milosevic je vladao pre jedne decenije, kako on moze da bude odgovoran" , jednostavno, ono sto je njegova politika i "vodjenje zemlje" (u propast) uradila ucinila je da se iz srbije tokom 90ih i naravno kauzalisticki, posle 2000 iselilo sve sto je: 1. Ambiciozno 2. Pametno 3. Posteno 4. Vrijedno Cast izuzetcima (koji nas nazalost evidentno nisu i ne mogu izvaditi iz govana, jer su u ogromnoj manjini). Ostali su oni ostali (a svi znamo koji su i kakvi su...ne pretjerano ambiciozni, lijeni, ucmali, sumnjivog morala, matori penzosi) i oni koji imaju sve pobrojane atribute (normalni, pametni, posteni), a iz nekog razoga jednostavno nisu imali kud, jer nemaju tetku, strinu, ujaka napolju da im posalju garantna pisma (koja bi im pomogla da se izvuku iz najzatvorenije, pod sankcijama najozloglasenije zemlje u evropi, reklo bi se tada i u cijelom svijetu)... Dok su druge zemlje oko nas koliko toliko radili na tranziciji i reformama tokom 90ih, mi smo tranzitirali i gravitirali ka haosu, nemastini, ratovanju sa supersilama modernog doba (vojevojuci bitke za svetsku pravdu u ime svih potlacenih) i onda naravno ljudi se pitaju, pa kako to da jedna zemlja, gotovo sravnjena sa zemljom, koja je izgubila trecinu ukupnog stanovnistva u poslednjih 20 godina (sto emigracijom, sto mortalitetom), i koja je izgubila 90% onih buducih sposobnih kadrova koja bi izvlacila zemlju iz bule, ne ide dalje, i eto u ovim kriznim vremenima nije clanica tamo nekog paypala, googlemarketa, applemarketa, EU marketa... Mislim ljudi, aman, dajte, pa ne moze to tek tako, puj pike ne vazi, nismo mi...MAJKE NAM! Moje misljenje da se u ovoj temi pojavljuju i protestvuju upravo ljudi sa gore navedene liste (pametni, posteni, vrijedni, ambiciozni), ali nazalost, zbog svega navedenog, kao sto rekoh u manjini smo, i ne prestaje Vam/Nam nista drugo nego da se jos strpimo (jedan kolega bi rekao strpljavamo), jer onaj ko zeli zivjeti ovdje evropski, a ide na to da zivi iskljucivo od svog rada, mora imati debele zivce, i strpljenje jednog Mendele... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Ne želim da umanjim odgovornost svh bivših vlasti ( a i sadašnjih) za sve što jesmo i gde smo...
....Ceo ovaj prostor...! ...ali samo da napomenem, NIŠTA novo se nije ovde desilo, osim jednom malog, kratkog perioda dok je odbegli agent kominterne vladao, ali sve drugo je potpuno isto kao i pre 100-200-500 godina! NEGATIVNA SELEKCIJA! Samo šljam ide dalje...jer je šljam, bez obraza i skrupula...! Kad je neko ovde nasledio dedinu imovinu?! Ima, ali malo.... ...itd...već je off...
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ziva istina(nazalost)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam imao mnogo propalih mogucih "gigova" za miksanje jer pojedini klijenti nisu zeleli da placaju drugacije osim paypal-om... I uvek kad treba da bude naplata pitaju me da li imam paypal, kad im dam dve alternative bankovni racun ili Western Union odgovor uglavnom bude "Oh, man..."...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
E, bil neko bio voljan da mi kupi jebeni jbridge ko ima paypal account? A da mu ja naravno dam pare za to.. Da ne bagujem vise zajedno sa ovim kojeg imam.
Jeste da upadam u ovu temu kao juri gagarin na festival mimoze, al mi glupo da otvaram thread za to ![]()
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#18 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#19 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Uff, ovde kao politika treba da se zaobidje (forumska pravila) ali neću na te teme.
Probajte payza (nije novo,malo promenili ime nema ni mesec dana) sad radi isto kao paypal a i prepoznaje ovaj na? ?ivotni prostor.Idu pare tamo, ovamo. Ne bi trebalo da nekoga ko nema tamo account ubedjujete previ?e da ga otvori jer je to preslikan paypal skoro u celini i celosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
paypal |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dolazi vreme za novi komp... | darkstar | Computer Hardware | 22 | 28-03-2012 11:51 AM |
paypal kupovina | liman021 | Pricaonica | 10 | 20-03-2011 09:50 PM |
PayPal | samsara | Pricaonica | 5 | 13-12-2008 02:04 AM |
Dolazi novi Prophet! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 68 | 21-08-2007 09:49 PM |
Rezime - diskografija | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 2 | 27-07-2006 12:26 AM |