Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2012, 07:45 PM   #11
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Default Re: Paypal (ne)dolazi u Srbiju | Rezime

Znam da smo bili na kratko na google store ali i znam da je do nas i nasih s*anja ...

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2012, 09:10 PM   #12
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Dozvolicu sebi kao adminu da kazem koju "pametnu" apropo Ivanovog poredjenja Hrvatska i Srbija...

Nazalost, mi smo imali Milosevica i to je to. Koliko god oni sa kratkom pamecu sada budu uskakali sa parolama "ti si kao ovi zuti, popili su ti mozak sa tom propagandom sve kriv milosevic" , ili sa "pa Milosevic je vladao pre jedne decenije, kako on moze da bude odgovoran" , jednostavno, ono sto je njegova politika i "vodjenje zemlje" (u propast) uradila ucinila je da se iz srbije tokom 90ih i naravno kauzalisticki, posle 2000 iselilo sve sto je:

1. Ambiciozno
2. Pametno
3. Posteno
4. Vrijedno

Cast izuzetcima (koji nas nazalost evidentno nisu i ne mogu izvaditi iz govana, jer su u ogromnoj manjini).

Ostali su oni ostali (a svi znamo koji su i kakvi su...ne pretjerano ambiciozni, lijeni, ucmali, sumnjivog morala, matori penzosi) i oni koji imaju sve pobrojane atribute (normalni, pametni, posteni), a iz nekog razoga jednostavno nisu imali kud, jer nemaju tetku, strinu, ujaka napolju da im posalju garantna pisma (koja bi im pomogla da se izvuku iz najzatvorenije, pod sankcijama najozloglasenije zemlje u evropi, reklo bi se tada i u cijelom svijetu)...

Dok su druge zemlje oko nas koliko toliko radili na tranziciji i reformama tokom 90ih, mi smo tranzitirali i gravitirali ka haosu, nemastini, ratovanju sa supersilama modernog doba (vojevojuci bitke za svetsku pravdu u ime svih potlacenih) i onda naravno ljudi se pitaju, pa kako to da jedna zemlja, gotovo sravnjena sa zemljom, koja je izgubila trecinu ukupnog stanovnistva u poslednjih 20 godina (sto emigracijom, sto mortalitetom), i koja je izgubila 90% onih buducih sposobnih kadrova koja bi izvlacila zemlju iz bule, ne ide dalje, i eto u ovim kriznim vremenima nije clanica tamo nekog paypala, googlemarketa, applemarketa, EU marketa...

Mislim ljudi, aman, dajte, pa ne moze to tek tako, puj pike ne vazi, nismo mi...MAJKE NAM!

Moje misljenje da se u ovoj temi pojavljuju i protestvuju upravo ljudi sa gore navedene liste (pametni, posteni, vrijedni, ambiciozni), ali nazalost, zbog svega navedenog, kao sto rekoh u manjini smo, i ne prestaje Vam/Nam nista drugo nego da se jos strpimo (jedan kolega bi rekao strpljavamo), jer onaj ko zeli zivjeti ovdje evropski, a ide na to da zivi iskljucivo od svog rada, mora imati debele zivce, i strpljenje jednog Mendele...

diviner is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2012, 11:04 PM   #13
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Ne želim da umanjim odgovornost svh bivših vlasti ( a i sadašnjih) za sve što jesmo i gde smo...

....Ceo ovaj prostor...!

...ali samo da napomenem, NIŠTA novo se nije ovde desilo, osim jednom malog, kratkog perioda dok je odbegli agent kominterne vladao, ali sve drugo je potpuno isto kao i pre 100-200-500 godina!

NEGATIVNA SELEKCIJA! Samo šljam ide dalje...jer je šljam, bez obraza i skrupula...!

Kad je neko ovde nasledio dedinu imovinu?! Ima, ali malo....

...itd...već je off...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 06:01 PM   #14
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

ziva istina(nazalost)...
spartakus is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 09:27 PM   #15
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Ja sam imao mnogo propalih mogucih "gigova" za miksanje jer pojedini klijenti nisu zeleli da placaju drugacije osim paypal-om... I uvek kad treba da bude naplata pitaju me da li imam paypal, kad im dam dve alternative bankovni racun ili Western Union odgovor uglavnom bude "Oh, man..."...
Jan is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 12:44 AM   #16
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

E, bil neko bio voljan da mi kupi jebeni jbridge ko ima paypal account? A da mu ja naravno dam pare za to.. Da ne bagujem vise zajedno sa ovim kojeg imam.

Jeste da upadam u ovu temu kao juri gagarin na festival mimoze, al mi glupo da otvaram thread za to
Old 06-11-2012, 01:35 PM   #17
alen
VIP Member

alen's Avatar

danasnji info....

http://www.mondo.rs/s265911/Komunika...cno_stizu.html
Old 06-11-2012, 01:38 PM   #18
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Quote:
Originally Posted by alen View Post
Dzaba sve! Dok ne kazu "Od danas paypal postoji ovde i funkcionise u oba smera(slanje/primanje), mozete ga odmah koristiti" nista ne verujem...
Everbeatz is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 03:16 PM   #19
Matoree
Member

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Ja sam imao mnogo propalih mogucih "gigova" za miksanje jer pojedini klijenti nisu zeleli da placaju drugacije osim paypal-om... I uvek kad treba da bude naplata pitaju me da li imam paypal, kad im dam dve alternative bankovni racun ili Western Union odgovor uglavnom bude "Oh, man..."...
zasto ne koristis moneybookers?
pustio neku svoju matricu, i malo pipao po njemu, upakuje fino skroz i odma se vidi razlika plugin-hardwer, et ovo nije bog zna koliko para blo, oko 400eu dal kaze mi on, al velika je razlika kroz to i kroz plugine, na prvu se primeti
Matoree is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 05:44 PM   #20
alek019
Senior Member

Uff, ovde kao politika treba da se zaobidje (forumska pravila) ali neću na te teme.

Probajte payza (nije novo,malo promenili ime nema ni mesec dana) sad radi isto kao paypal a i prepoznaje ovaj na? ?ivotni prostor.Idu pare tamo, ovamo.
Ne bi trebalo da nekoga ko nema tamo account ubedjujete previ?e da ga otvori jer je to preslikan paypal skoro u celini i celosti.
alek019 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
paypal

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules