|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
U krajnjoj liniji, "relevantna lista" i ne mo?e da postoji po?to popularna muzika nije atletika pa da mo?e da se izmeri ko koliko daleko mo?e da skoči. Jedino ?to mo?e da se izmeri je ko je koliko ploča prodao, i koliko publike je imao na koncertu (osim u na?im krajevima, po?to je su obe stavke ovde jako maglovite). Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() (hocu reci, sta je tu toliko lose?)
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Daleko od toga da je lo?e, sve za komunikaciju, komunikaciju na za ?ta
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Da nema generalnog interesovanja za ovu delatnost ("lozenja" u prevodu)... ne bi ovaj forum preziveo ni mesec dana. "Lozenje" je inace pokretac SVEGA, i to cesto nazivamo "motivacijom" ("uvijeno" u saren papir) [apsolutno sam uveren da si svega ovoga sto sam napisao svestan i sam, samo te ponela "diskusija" ![]()
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 16-10-2012 at 03:27 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Lo?enje je pokretač svega, naravno. Jbg, ja se ne lo?im na "best of..." liste pa u sopstvenom autizmu ne kapiram za?to bi se iko lo?io na njih. A recimo potpuno kapiram za?to bi se neko lo?io na Eddieja Van Halena (prvog na listi) i Wesa Montgomeryja (poslednjeg na istoj toj listi). Ergo, nemam ni?ta protiv lo?enja, ali imam protiv "lo?ane". Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ja nisam pominjao lo?enje, nego "lo?anu"
![]() Lo?enje - ja se lo?im na ne?to Lo?ana - neko me lo?i na ne?to Pozdrav, Vasa
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kome uopste trebaju gitaristi !! | DaBear | Razno | 120 | 01-06-2010 10:05 AM |
Youtube gitaristi (sa EX YU prostora) | alek019 | Razno | 33 | 01-03-2010 10:21 AM |
Gitaristi | SumAnuT | Razno | 10 | 02-11-2006 08:59 PM |
Gitaristi! Potrebna pomo | dacko | Gitarska Produkcija | 85 | 14-06-2005 12:50 AM |
gitaristi.... | P4tULjAk^GTR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-04-2005 11:47 PM |