|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
znaci fora je napraviti grupe,pa tek posle napraviti mono grupu i slati samo po jedan kanal na nju,za svaki kanal posebno mono grupa.vec dva meseca koristim ovo i mogu reci da mi se kik i bass sada nalaze u sredini mixa.ovo moze da posluzi kao savet nekom amateru kao sto sam ja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Ne znam što si zapeo sa tim MONO grupama, pa imaš PAN (L/R panoramu), pa stavi brate gde hoćeš...
Ako je kick ili doboš ili gitara ili bilo šta na jednom kanalu, JEDNOM MONO kanalu snimljen, kakve onda mono grupe i bakrači...!?!?
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
@TVirus
Skopcao si da mozes to sto hoces izvesti odraditi i interno u sekvenceru a vezano za KX,imas na forumu od ranije dosta prica o setovanju KX drivera.Davno sam se igrao sa njim pa se ne secam detalja ali gotovo sam siguran da sve asio izlaze iz sekvencera u internom kx rutingu mozes proslediti na jedan isti fizicki izlaz.Ili vec gde i sta hoces.Prostudiraj KX detaljnije,sa tim drajverima mozes izvesti gotovo sta god pozelis.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 13-10-2012 at 11:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
izvini boki sto nisam bolje objasnio.svaki kanal ima svoju grupu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]() Ok. Sad mi reci zašto? Šta si dobio time? ![]()
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ?alu na stranu, TVirus, ?ta će ti svaki kanal na posebnoj grupi? ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Čovek ima malo progresivniji pristup miksanju
![]()
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
nekako mi tako lakse navikao sam sve da razdvajam.sav taj zvuk pazljivo posmatram iz raznih analizera i vodim beleske kako se koji zvuk ponasa kao mono i kao stereo(neko bih rekao nepotrebno).i na osnovu tih beleski slozim presete...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
uskoro mi stize pcfirewire kartica pa cu taj m-audio da upalim,ispeglam vreme(letency nadam se makar na 0,6)..aj predlozite neki stereo tool..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ako hoće? da analizira? kako se neki STEREO fajl pona?a kao MONO, na prvo mesto u Insert lancu stavi (recimo) Waves S1 Imager kao na slici, pa posle njega te anajajzere (sic) kojima analizira? to ?to već analizira?. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|