|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ko radi sa zivim bubnjevima, taj ili muku muci ili je na PT.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ja bih istovremeno malo i suzio i pro?irio tu tezu na "ko se bavi muzikom taj muku muči".
Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hehe, ima istine, ali probaj u Logic/Cubendu da editujes bubnjara koji slampavo svira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() U Reaperu jos uvek nisam imao prilike da radim editing zivog bubnja, ali video sam da ljudi rade u glavnom na dva nacina, klasican slip editing, i rade nesto automatizovanije ali pogledacu sta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Bar je sada PT8 sa nekim hardware-om jeftina stvar, razlika je u nekih par detalja sa PT10, ako se gleda poenta rada u PT, te razlike nisu toliko bitne.
ADC skoro da nije bitan, ja sam naučio i bez toga, sad ga imam pa ga i dalje ne koristim, a software je u svojoj osnovi isti, pa nema potrebe patiti se sa razim krekovima... Ako ne?to donosi hranu na trpezu, treba ga platiti, ?to zbog logike, ?to zbog dobre karme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Slazem se u potpunosti. Jedino zbog ADC nekad UAD bas zna da napravi cudo u projektu...bar meni... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Samo da ka?em da je meni ta "gre?ka" sa ADC otvorila novu dimenziju u miksu...
Jo? UAD 1 je imao neki free plug za to (jer se zna da plugovi kasne u PT) i vi?e sam ga koristio na mestima gde nemam UAD plug nego tamo gde ima... Ta "ka?njenja" na nivou faznih poravnanja "?ivot znače" u mix-u... ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ova verzija PT-a za sada dovoljna, da ne moram da idem u 32-bitni sistem i M-Powered PT, da bi konsolidovao kanale iz PT session-a koje dobijam na miksing i prebacim u Reaper
![]() Mada, nije mi stabilan, izbacuje tu MF gresku, mada ja nemam SP1 na mom WIN 7 jer se plasim da mi ne zezne nesto na sistemu koji vec vise od godinu dana radi veoma stabilno, a drajveri za profire 2626 su malo pain in the ass na nekim sistemima i kod mene su bili u pocetku... Tako da sa tom MF greskom, jos uvek ne mogu da miksam u samom PT-u ali za konsolidovanje je odlican ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Besplatni semplovi | lesha | Audio Software | 73 | 15-10-2016 01:04 PM |
Besplatni sempler | amaterius | Audio Software | 5 | 24-07-2012 10:18 PM |
Besplatni samplovi | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 17-03-2010 10:56 AM |
Besplatni DX to VST wrapper | redroom | Audio Software | 5 | 20-03-2009 11:50 PM |
besplatni Compressor | DaBear | Audio Software | 5 | 15-01-2009 02:10 AM |