|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Eto,a ja imam Onyx 1640 već 5 god... Ali nisam hteo da ispadne da reklamiram...
![]() Mislim da je Mix Wiz ipak nešto bolji, Onyx je kao mixer fantazija, ali ta fw konverzija je "usko grlo"... Nema "pad" na mic preampima...trt... No ima balansirane outpute, pa sa poštenim konverterom sigurno svira za sve pare, pregledniji je, manje zbijen i tako to... ![]() Ja samo kažem da za +100€ dobiješ DUPLO više kanala... Kasnije se uvek lakše proda 16ica...ili-ti "duže drži vrednost"...kako ko voli... ![]() Nema "safta" bez Soundcrafta...! ![]() Ali mora da se potroši dosta više para... U ovoj klasi je realno najskromniji... ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OVO je kucni studio !!! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 10-07-2012 11:35 AM |
Kucni studio | Placid Art | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 28-12-2011 12:43 AM |
HOME RECORDING Brass instruments - oprema do 1000 eura,najbolja opcija,POMOC!!! | Dragan88 | Computer Hardware | 4 | 30-01-2011 07:22 PM |
1000 eura | silicon science | Promocija radova | 8 | 04-05-2010 09:11 PM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |