|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Mozda sam glup, mozda i tehnoloski staromodan al treba mi vasa pomoc...
Naime, konacno i ja predjoh na win7 x64 posle 146 godina premisljanja o tome jer mi je stari sistem radio kao zmaj i iskreno mi nije bilo do reinstaliranja novog (if it ain't broken don't fix it filozofija).. Tj bilo je tako sve dok ovi 'novi' vst djavoli nisu poceli da sisaju toliko rama da su me bukvalno natjerali na x64 platformu.. Dakle uzeo danas da instaliram fino win, drajvere, cubendo, sto ti ja znam, bla-bla i sve je to ok.. Radi! Ali sad mi molim vas objasnite kako da x64 plagove natjeram da rade u 32bitnom okruzenju (cubendo hostu) Nabavio sam jbridge 1.2, igram se s njegovom konfiguracijom evo par puta za redom ali sto god da uradim cubendo ne vidi x64 plagove.. Trebam li da u teoriji da bridgeujem i x86 plagove da bih iskoristio maximum od rama? Dosta mi je instaliranja svega i svacega za danas, odoh da spavam i bilo bi predivno ako mi neko od vas ostavi objasnjenje kako ovo da sredim i postedi me guglanja uz kafu o jbridge-u. Laku noc rumski ![]()
aje Last edited by Rhino; 14-09-2012 at 10:57 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|