|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam jednu ponudu skoro za D? za ove monitore (Mackie mr8mk2) i adame a3x.
U principu meni monitori nisu potrebni jer vec imam bolje, ali kako kazem uletelo je iznenada skoro za d? i grehota da se propusti. ![]() Adame sam imao (dosta skuplje) tako da znam, da kazemo, sta je to, ali konkretno ove male nisam slusao..mada mi se u principu adami ne svidjaju. Ali ove mackie mr8 nisam slusao (i nemam prilike), pa me interesuje da li ih je neko poslusao, vrede li nesto, kako se cuju u odnosu sa recimo Genelecima (8050) ili tannoy precision aktiv (znam da poredim sada babe i zabe, ali ove imam pa da imam neku okvirnu predstavu). I na kraju koje izmedju ova dva para monitora da uzmem (a moram jedne zbog neke kompezacije) adame trojke ili mackie mr8? U krajnjem slucaju ako mi ne budu trebali koje cu pre prodati..? inace monitori su novi u kutiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Adam a3x je brutalan monitor! Slušao sam ga dosta! Zaista iz onog malog čuda izlazi tona zvuka!
Mackie nisam čuo. Nemam neki poseban sud o monitoru sa reflex-om sa zadnje strane, ali to je moj trip... poz'
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nisam cuo nesto gore i neiskrenije od Mackie MR8 mk2, to moze za neki provincijski kafic eventualno, za jeftin house i slicno, a ADAM A3X je SENZACIJA, ljubav na prvi pogled...
Moji favoriti MAAALOG monitora su taj A3X i RCF Ayra 5, takodje jako, jako dobar zvuk, naravno za te pare. Mackie MR8 je tesko razocarenje...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PETROLEJ - či?ćenje ?ica [prvo iskustvo] | stanceyu | Razno | 1 | 29-01-2011 05:13 PM |
Prvo iskustvo | Overdrive | Promocija radova | 4 | 22-12-2010 05:05 PM |
iskustvo sa mikserima yamha mg serija?? | kauboj24 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 25-11-2010 10:38 AM |
Narodnjačko 8.-martovsko iskustvo | alfom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 08-03-2009 10:27 PM |
Ljudi, vredi li od ovoga nesto imati? | sasa.ivkovic | Audio Software | 7 | 27-06-2007 05:48 PM |