|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Mic 200 si čak i mogao sačuvati, šteta što nisi, uz recimo AT2020 bi za hip-rep radio sasvim korektno... Quote:
Ne znam... U svakom slučaju "dobro" je devalviralo u zadnjoj deceniji toliko da ,bar meni lično, jako bude teško da to razumem ponekad. Opet kažem, vrlo dobronamerno, da bi nešto bilo "eto, dobro!" , treba toliko para, da bi tebi to verovatno bilo ne razumljivo... ![]() Dakle, svodi se na ukuse...jbg...a to nije za debatu. Kao poslednju instancu mog pokušaja da pomognem je savet da obavezno probaš pre kupovine... Poz' Quote:
Nisi mi nekad jasan čika Boggy, ali to sam samo ja... ![]() Baš se lepo trudim da čoveku pojasnim neke stvari i to sam naveo ilustrativno, jer znam na kakve trgovce može da nale...je naleteo već pa prodao sprave...i već izgubio novaca. Može se i reći da je sve sve to o čemu se ovde polemiše čisto bacanje para i slažem se u tome ali i ljude sve više zabole za muziku i kvalitet muzike, barata se terminima "čisto" i "dobro", a za to su uglavnom odgovorni trgovci koji tako ubeđuju ljude koji imaju želju ali ne i dovoljno novca i to je to... Isto je i sa oblašću u kojoj si i sam vrstan stručnjak, i znaš kako je kad neko kaže "lupiš azmu i to je to, jebo merenja..."... ![]() srdačan pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Home recording, advice! | onio | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 25-02-2012 06:15 AM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
HOME RECORDING STUDIO - Rod Gervais | gricko | Tutorijali | 0 | 21-03-2007 09:47 AM |
Home recording | Mirko | Vlado Georgiev | 7 | 26-02-2005 01:46 AM |
Home Recording | diviner | Tutorijali | 4 | 27-06-2003 05:29 PM |