|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Moje tvrdnje na zalost, nisu bazirane na tajnoj plati od Seagate-a, nego o statistikama i primenjenom iskustvu za serije od proslog leta do sada. Volim ja WD, ali ako u nastavku pise - Raptor! Kao sto Diviner lepo rece, uvek postoji delay, prvo ide prodajni hipe, pa upotreba, pa realna procena i ...onda je kasno, ako nesto ne valja... Ukucajte u google 'WD win 7 problems copying usb3 i sl... Puno veoma ljutih korisnika, ne samo kod nas. Imao sam prilike da pogledam raspakovane WD book-ove, ne mozete zamisliti cega je bilo unutra! Stojim iza recenog, trenutna preporuka za medium budget jesu seagate i hitachi koje je eomsi naveo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
|
![]()
Evo novi hitachi diskovi su ekstremno brzi ( HDS721010DLE630 ), trenutno najbrzi na trzistu, ali su nazalost stari svega par mjeseci na trzistu (ne vise od pola godine). Tesko je dati prognozu koliko su pouzdani, ali s obzirom da imaju samo jednu plocu od 1TB, sto pojednostavljuje mehanicki dizajn i izvedbu, imaju predispozicije da budu dugotrajni...
Last edited by diviner; 16-04-2012 at 07:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Hvala svima ... uzeo ja ovog Hitačija, pa ćemo vidjeti kako će se pokazat
![]() ![]() Prebacivao sam 500 Gb podataka i uopće ga nisam sku?io da radi ... tih je ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
|
![]()
Taj je dodushe stariji hitachi, ali se bas iz te serije pokazao kao veoma pouzdan (do sada nije nijedan crkao, a koristili smo ih 10ak u ruDAWima). Naravno i dalje je brz i tih, medju tadasnjom konkurencijom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kad ideš prebacivat fajlove u ogromnim količinama s harda na hard, shvatiš kako je retardiran sistem kopiranja u windowsima! Traje predugo i troši (neshvatljivo) previše CPU!
I onda otkriješ da postoji program koji se zove TeraCopy i zaboraviš da windowsi imaju opciju kopiranja fajlova jer ovaj to radi brže, bolje... i može nastavljat gdje je zapeo!
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
To svakako olaksava zivot...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Bolja alternativa je neki total commander ili plagijat istog.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|