|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da na neki nacin svi su(smo) u pravu
@ DaBear slazem se sa cinjenicom da je deawmer uradio 2-3 sprave i to je to Sad nesto pokusavaju ali sve je to dronjava k.... Ja licno mislim da bas tako treba da bude ovaj forum.(mada ponekad begate sa reme ali eto) Nedavno sam razgovarao sa jednim vezano za dual 1176 i ssl4000-clonovi. Momak mi reko ma sta ceti to kad ces kome to da prodas(ja nisam kupio da prodam a sjedne strane je u pravu) i eto ja ga nisam poslusao ;-)) i ne kajem se jel sve radi ko TOP!! ;-) za dzabe pare @Big Bockie ma ti mozes bre sve ovde ...ali nemoj da preteras ebga svugde te ima Covece smanji malo ;-))) Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Neverovatno koliko cesto se zapitam jel ovo forum ministarstva za finansije ili muzicara...
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
pa dosta je bilo prica kako je NEOPHODNO imati SSL ili NEVE za hit !!!
A posle se ispostavi da UOPSTE NIJE BITNO!! A mnogo (naivnih i nestrpljivih) "producenata" se zaleti, pozajmi pare i napuni studio sa skupim spravama (koje odmah izgube na ceni)!! Ja nisam, imao nikoga iz tog posla da me posavetuje - sve sam prelomio preko mojih ledja i mog dzepa...Sta je lose da se to iskustvo prenese drugima??? Bez finansija nema muzike ! Od cega se kupuju kompjuteri i oprema? Od para !! ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Toplo hladno i obrnuto, ja ti savetujem da ako imas merak na spravu kupi i ne razmisljaj jer merak nema cenu, iz licnog iskustva ti pricam, sve sam kupovao iako digitalija uveliko caruje, poslednje sto sam uspeo da kupim je Neve 1271 koji sam prepravio u 1292 pre amp, i znas sta uopste se nisam pokajao to je zvuk do jaja i razlikuje se od svega sto sam cuo do sada i sto imam, a imam dosta toga i sto kosta skuplje. Jebe mi se za nove sprave koje zvuce kao kanta u odnosu na vintage sprave (cast izuzecima naravno ali to je od 4 hiljade pa na gore). Ako mozes i imas para kupuj u ime ljubavi prema poslu koji volis i kojim se bavis! zasto da ne, a ako nije tako onda nemoj vec poslusaj savete
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Respect!
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 06-04-2012 at 04:27 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Drawmer 1960.. | mandrak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 23-08-2006 09:37 AM |