|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Koji je windows...?!
Kako ne prepoznaje?! Ne vidi uredjaj uopše ili vidi uredjaj, ali prijavljuje problem (hardware manager)...?
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Hvala na odgovoru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Zasto se ne bi obratio direktno u M-Audio? Postavi im pitanje uz detaljno objasnjenje tvoje konfiguracije.
http://slikaiprilika.bandcamp.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Postoji li kontakt centar za Srbiju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Da nije crkla? Ima M-audio dobar forum, dobices odgovor odmah od m-audio ing. koji je moderator, za razliku od tzv. 'tehnicke podrske'. To bi W7 morao da potera bez problema, osim ako nije neka komplikacija u sistemu koju je tesko uhvatiti preko kratkih postova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da je "worldwide" podrska cak i da si sa Madagaskara!
![]() Svojevremeno sam dobio odgovor za ne sjecam se vise tacno sta ali je hiperbrzo odgovoreno! Naravno na engleskom postavljas pitanja i dobijes odgovor, ako si to mislio! http://slikaiprilika.bandcamp.com/ Last edited by Ngino; 02-04-2012 at 11:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
- Probaj drajver za XP...!!! (ili neki win 2000 i sl...)
Gomilu stvari je meni tako proradilo na različitim mašinama...ili neku stariju verziju drajvera za 7-icu...obično je samo poslednja (najnovija) na oficijelnom sajtu...! - Promeni PCI slot (ako imaš još neki) na ploči pa ponovo...! - Isključi integrisanu u bios-u...! - Probaj i "ASIO-4-ALL" drajver... (da bi ikako "poterao kartu", pa češ posle rešavati dalje). - Takodje, wifi karte umeju da "karaju"...pa i tu "disable"... To su neki prvi koraci koje bih ja uradio... Poz'
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa ASIO4ALL driver-om, ne radi vise :( | nixylive | Audio Software | 1 | 09-01-2011 02:27 AM |
ASIO SCOPE driver problem ! | pulsar 2 | DSP forum | 2 | 05-10-2009 08:03 PM |
Audiophile i XP problem | Starter* | Computer Hardware | 3 | 13-02-2005 12:54 PM |