|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Sto se monitora tice, treba cuti svakako, jer je JEDINA ISPRAVNA REFERENCA uvo slusaoca, a nikako "papiri" - medjutim, kada sam otisao na link i pogledao, shvatio sam da se radi o tipicnim zvucnicima za komp, ili za kafic, tako da je naslov "monitor" isto kao kada bih na yugo ili wartburg nakacio znak BENTLEY-a ili Rollsa, papir, tj. plastika trpi sve.
Na osnovu licnog iskustva sam shvatio (a slusao sam mnoooogo) da su najbolje zvuceci monitori koje sam cuo - naravno za te novce - monitori ESI NEAR 8 EXPERIENCE, koji kostaju okoli 330 eura. Veoma je tesko naci bolje i tacnije (mislim tu pre svega na "translaciju" a ne na sam opsti zvuk) za manje od recimo 900 eura. Otidite do prodavca u Svetogorsku, pa se sami uverite. Licno sam ih kupio pet minuta posto sam ih cuo, miksao mnogo sati muzike na njima, i nisam se ni malo pokajao, naprotiv, kupicu i njihove nove "petice" sa ribbon visokotoncem, cim stignu, toliko imam poverenja u tu (Nemacka, ali made in PRC) firmu. All the best!
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Izvinjavam se što nisam odgovorio ranije na post iznad.
Ovo mi je definitivno pomoglo da se odlučim da ne eksperimentišem puno, već da se oslonim na mišljenja ljudi koji imaju puno više iskustva od mene, kao i na proizvode čija se ''krštenica'' može naći na bar nekoliko internet strana. Thanks again. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |
Aktivni monitori (300 - 600 ?) - na okupu | Nocni | Monitoring | 5 | 21-10-2004 02:54 PM |