|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Hvala vam na tim savetima, kao sto ste napomenuli treba srafciger u ruke i rad, naravno podrzavam to, ali pre samih popravki kondezatora i ostalih komponenti zeleo bih da imam neko startno znanje neke jednostavne cake kako moze da se proveri da li radi ili ne neki deo u racunaru a da nije princip zamenjivanje delova, ja sam sve stvari generalno u vezi sistema sam naucio, pa tako zelim i hardware, pa bih bio zahvalan ako mozete da mi posaljete neke tutorijale u vezi servisiranja hardware-a, kao sto ste ranije pomenuli kurs, iskreno da vam kazem nemam priliku niti para da placam neke kurseve takodje nemam nikog pored sebe koji se razume u servisiranje zato sam i pronasao ovaj forum, i ocekujem da me strucniji ljudi poguraju u odredjen pravac, naravno da treba praksa, ali ako ne znas sta radis, praksa nije toliko bitna, treba mi neko startno znanje koje cu kasnije obogatiti . Hvala vam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Softver za testiranje osjetljivosti ljudskog uha?! | aland | Audio Software | 3 | 02-02-2011 07:44 AM |
Jo? ne?to za testiranje sluha (i nerava) | sasa.ivkovic | Razno | 1 | 06-01-2011 11:55 AM |
Testiranje Opreme | Monroe/Rampart | Razno | 0 | 26-08-2009 03:41 AM |