|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
U pravu si, to sam zaboravio. U paketu kada se skine ima takodje i u PDF formatu koja su poboljsanja i sta je dodato. Mene je najvise obradovao Finger bas koji se nalazi u Program modu na polju 4129. Ukucajte i probajte. Samo skinete dinamiku i to je to. Kada sam podigao novi OS ucitao sam svoj set bez problema. Nema ni najmanjih smetnji.
Evo ovako generalno mojih zamjerki trenutno na neke stvari: 1. OVO JE NAJBITNIJE !!! Malo Zona u Setup modu, pravim terce koje se transponuju i treba mi vise Zona za to ili nekako rijesiti da se vrati prijasnji sistem preko Layer-a u Program modu kojih ima 32. 2. Kada prebacujem programske boje ili boje u Setup-u desi se da dodje do ?eksplozije? na djelic sekunde pa se zatim smiri (desava se i na fabrickim bojama, vjerovatno vezano za efekte sto je vec neko meni odgovorio ovde na forumu). 3. U Setup modu samo 5 boja koje ubacim iz Program moda mogu povuci svoj izvorni efekat (sto su imale u Program modu) ostale moram ubacivati preko AUXFX1 i AUXFX2 i tu se desava da ti naknadno dodati efekti, kasne podosta u odnosu na efekte iz FX. Naglasavam da je efekat isti u FX kao i u AUXFX1 i AUXFX2. O svemu ovome treba obavjestiti podrsku Kurzweil-a. Predlazem ako ima neko da dobro "Parla" engleski, ili jos bolje njemacki, da nam sro?i ovo i po?alje u Kurzweil. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|