![]() |
Stizu PC3K6 i PC3K7
Za sve koji su dugo i strpljivo cekali, ocekujemo ih za oko 7 dana u Beogradu / Novom Sadu.
|
Re: Stizu PC3K6 i PC3K7
Jel se zna cena?
|
znaci stize uskoro i novi thread :D
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
|
Zaboravih cenu za PC3K7, u Artistu ce biti 1.940 ?
|
Da li je ovo promo cijena za ke?,kao ?to je slučaj u Audio-pro Hrvatska?
?teta ?to u Artistu ne postoji zamjena staro za novo (uz doplatu naravno),mo?da bi se skupilo ne?to love za doplatu,ali ko će sad prodavati PC3??? |
ovo je jedina maloprodajna cena.
|
Koliko sam ja razumeo ljude iz Artist-Beograd, ovo ce biti samo promo cena,za odredjeni broj kupaca,a da po zavrsetku promocije, cena ide na oko 2000 eura za PC3K6 i 2150 eura za PC3K7. Proveravao sam cene po shopovima u Evropi i nisam naisao na bolju cenu od cene u Artistu. Sto se mene tice, racunajte da je jedan komad kupljen cim stigne u Beograd 8-)
|
Jučer sam slu?ao u Audiopro-u Zagreb, dobili su ih ? neki lik je ubacivao neke svoje programe, mislim od K2500 ili tako ne?to, zvuči fenomenalno. Rekao je da mu većina programa i semplova zvuči bolje nego na originalnoj ma?ini. Synt je novi klasik, mislim da je daleko bolji izbor nego PC3 kojeg sam imao. Taj RAM mu je ba? trebao, ne znam za?to su gubili vrijeme s verzijom bez RAM-a. Čekanje se isplatilo :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:02 PM. |