Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 23-02-2012, 02:44 PM   #5
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: Liquipel

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
sve si u pravu!!! sve se slazem! ali ja volim tu svu tehniku, sta da radim
Ista stvar !!!

I ja sam se navikao na jednodnevno trajanje baterije,ne smeta mi jer mi sve zavrsi u toku dana sto imam,od slusanja mjuza,koriscenje weba,snimanja,telefoniranja i ostaloga,plus sto ga jos koristim za gledanje filmova na tv-u jer softwer Samsunga nece da mi cita titl,a ne smijem da apdejtujem firmware jer se dosta rizicno,moze da ode tv u q*ac...

Tako da mi je stvarno all in one,mjuz je skroz ok,sa malom boljim sluskama,i sve u svemu ovo sto Mika kaze ja sam se navikao skroz.

Jos kad bude kesha,doplatim i uzmem Galaxy 2 i onda full HD uzitak

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.

a sada rade, i evo u martu izlaze i od htc-a i od huawei i od lg itd quad core procesori, i kazu da ce manje jesti bateriju(stvarno ne znam kako) a usput i povecavaju kapacitet baterija aliu neznatno, obzirom da su to sve veliki ekrani, dobro je da traje i jedan dan baterija. ja navikao da dopunjavam, ni meni nije bilo lako na pocetku, al se naviknes. Cekamo da vidimo quad i ostale soft ispravke, mozda uspeju da nabudze tri dana
Onda da ocekujemo pad ovim dual-core makinama
AudioStorm is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules