Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Liquipel (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40618)

Mika Technika 23-02-2012 03:26 AM

Liquipel

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7Ama47RGdL4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/XtsSPZCGmuY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bockie 23-02-2012 09:14 AM

Re: Liquipel

Miče Tehniče,(Miccus Tehniccus)...gledam ja te sprave, onako, kao kupiću nekad...:D

I sve je to lepo, ima svega,razni-ja sprava, sve može, đevojka brža od konja... ...i pitam ja "koliko traje baterija"...?

U najboljem slučaju 1 (jedan) dan, ako ga uglavnom ne koritiš, a ima nekih što zviznu za par sati iole neke kombinovane upotrebe...a bljuneš kilo para...još ja razmažen, pa mi malo ovih 4 dana na E51...:kupanje:

Kanda ću da čekam da se malo uozbilje sa tim...

Khan 23-02-2012 09:56 AM

Ovo je bre super za pecanje. Generises u wavelabu toncic za mamcenje ribe, bacis iphone na jedan stap, udicu na drugi i milina!

Haxli 23-02-2012 12:22 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 323568)
...i pitam ja "koliko traje baterija"...?

Isto pitanje postavljam i ja vec godinama... al ljudi mi se uvek smeju... :(

Mika Technika 23-02-2012 01:09 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 323568)
Miče Tehniče,(Miccus Tehniccus)...gledam ja te sprave, onako, kao kupiću nekad...:D

I sve je to lepo, ima svega,razni-ja sprava, sve može, đevojka brža od konja... ...i pitam ja "koliko traje baterija"...?

U najboljem slučaju 1 (jedan) dan, ako ga uglavnom ne koritiš, a ima nekih što zviznu za par sati iole neke kombinovane upotrebe...a bljuneš kilo para...još ja razmažen, pa mi malo ovih 4 dana na E51...:kupanje:

Kanda ću da čekam da se malo uozbilje sa tim...

sve si u pravu!!! sve se slazem! ali ja volim tu svu tehniku, sta da radim :)

evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana :) obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.

a sada rade, i evo u martu izlaze i od htc-a i od huawei i od lg itd quad core procesori, i kazu da ce manje jesti bateriju(stvarno ne znam kako) a usput i povecavaju kapacitet baterija aliu neznatno, obzirom da su to sve veliki ekrani, dobro je da traje i jedan dan baterija. ja navikao da dopunjavam, ni meni nije bilo lako na pocetku, al se naviknes. Cekamo da vidimo quad i ostale soft ispravke, mozda uspeju da nabudze tri dana :D

inace, neko rece: kakav je to telefon, koji u tako velikim procentima jede bateriju dok pricas sa nekim(dialer guta bateriju, iz nekog razloga), i ja se slazem 1000%, valjda ce bar po tom poitanju nesta uraditi.(al opet, to su vise kompovi, nego telefoni, pa je zato to sve tako, znaci pricas preko kompa :))))

Mika Technika 23-02-2012 01:12 PM

Quote:

Originally Posted by Khan (Post 323572)
Ovo je bre super za pecanje. Generises u wavelabu toncic za mamcenje ribe, bacis iphone na jedan stap, udicu na drugi i milina!

:rotfl:

AudioStorm 23-02-2012 02:44 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 323599)

Ista stvar !!! ;)

I ja sam se navikao na jednodnevno trajanje baterije,ne smeta mi jer mi sve zavrsi u toku dana sto imam,od slusanja mjuza,koriscenje weba,snimanja,telefoniranja i ostaloga,plus sto ga jos koristim za gledanje filmova na tv-u jer softwer Samsunga nece da mi cita titl,a ne smijem da apdejtujem firmware jer se dosta rizicno,moze da ode tv u q*ac...

Tako da mi je stvarno all in one,mjuz je skroz ok,sa malom boljim sluskama,i sve u svemu ovo sto Mika kaze ja sam se navikao skroz.

Jos kad bude kesha,doplatim i uzmem Galaxy 2 i onda full HD uzitak :)

Quote:

evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana :) obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.

a sada rade, i evo u martu izlaze i od htc-a i od huawei i od lg itd quad core procesori, i kazu da ce manje jesti bateriju(stvarno ne znam kako) a usput i povecavaju kapacitet baterija aliu neznatno, obzirom da su to sve veliki ekrani, dobro je da traje i jedan dan baterija. ja navikao da dopunjavam, ni meni nije bilo lako na pocetku, al se naviknes. Cekamo da vidimo quad i ostale soft ispravke, mozda uspeju da nabudze tri dana :D

Onda da ocekujemo pad ovim dual-core makinama :)

awacs 23-02-2012 03:18 PM

Quote:

Originally Posted by Khan (Post 323572)

:trchi::bravo:

@Boki: Sve te razumem (i ja sam se otimao), ali ne možeš da veruješ koliko se čovek lako navuče :) Za poslednjih sedam meseci se nijednom nisam pokajao, bez obzira na to što baterija mre posle ~5 sati non-stop online radnji ili posle ~3 sata non-stop GPS-a. Opet, retko kad mi se desi da 5 sati nisam blizu nekog priključka na 220V ili bar pri akumulatoru od auta... a i koj' će ti moj Internet i GPS sve vreme...

Pozdrav,

Vasa

P.S. Nazad na topic. Paj' sad ovo:

http://www.dailymail.co.uk/sciencete...udy-finds.html

Bockie 23-02-2012 06:30 PM

Quote:

Nisi džabe Mika Tehnika...! :D :thumbsup:

Quote:

Da, i košta bubreg i po'...

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 323615)
:trchi::bravo:

@Boki: Sve te razumem (i ja sam se otimao), ali ne možeš da veruješ koliko se čovek lako navuče :) Za poslednjih sedam meseci se nijednom nisam pokajao, bez obzira na to što baterija mre posle ~5 sati non-stop online radnji ili posle ~3 sata non-stop GPS-a. Opet, retko kad mi se desi da 5 sati nisam blizu nekog priključka na 220V ili bar pri akumulatoru od auta... a i koj' će ti moj Internet i GPS sve vreme...

Net imam i ovako na E51, govnjiv, ali ima. Voleo bih ponekad taj GPS. Grozim se ogromnog ekrana sa ostacima prasetine i prstiju, što je neminovnost...:kopanos:Nisam oženjen i regulisao sam voj...a ne, čekaj, to je drugi tekst...

...dakle filmove i to gledam kući, legnem, prdnem i ahhh...
Uživam u 70 inča sa blagotvornim sjajem katode! Divne sličice se razigrano smenjuju, kao prolećni lahor, evociran sa 20000 volti proizvedenih kroćenjem prirode!

A kad nisam kući... ...zato i nisam kući jer nešto moram da radim, ili sam u studiju ili negde, dok ne nadjem jebeni posao u ovoj usranoj zemlji, i nemam vremena da blenem u glupi tranzistor...! Ali to je sad druga tema...:D
:wink:

darkstar 23-02-2012 06:41 PM

sonim BRE ! :)

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/lxwWC9PqPqQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

All times are GMT +1. The time now is 04:41 AM.