|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Imam adame a7 i drzim ih na 9 sati pojacane,pitam se koliko cu dobiti,a koliko izgubiti sa monitor kontrolerom,samo znam da cu od kablova vise popizdeti.Hvala na komentarima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
uzeo sam prosle nedelje tc bmc 2. To je DA i monitor kontroler u jednom .. ne znam da li ti se uklapa u koncepciju,ali baci oko, jeftin je, a odlicno radi. ...
http://www.tcelectronic.com/bmc-2.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Da ces da primijetis 'veliku' razliku neces... A oces li je primijetit vjerovatno oces..
Evo ja npr i dalje koristim big knoba i evo sam ziv.. Najjeftinija mi je karika u sobi definitvno.. Nesto ne vjerujem da bih mnogo profitirao sa bilo kojim drugim iz cjenovne klase a i mixevi ne trpe u krajnjoj liniji, ne bih rekao... Sto mi konkretno kod njega najvise smeta je da kad je pot ispod recimo polovine suzava stereo sliku.. A i to rijesim tako sto upalim dim dugme.. Svi smo malo 'prsli' sto kaze Bockie, i ponasamo se kao da upravljamo svemirskim bazama... Ja evo recimo pokusavam da se 'skidam' sa tech voajerizma malo.. Vise opreme kupujem nego sto mogu da priustim, mozda mi je pametnije da predjem na heroin? ![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Mislim da je moj post ovde bio onako....dosta normalan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sto ti je neprijatno? Pa i rekao si istinu... Kontroleri 'kradu' od zvuka to je tacno.. Ne kapiram.. Sve kul sto se mene tice ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja isto gledam, ali mislim da je čika Quake u sitne sate proma?io post... ![]() Već sam video i koji... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tableti kao kontroleri | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 01-03-2011 05:07 PM |
Bubnjevi, ?ivi, triggeri, MIDI kontroleri... | audioland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 19-12-2009 10:42 AM |
M Audio & evolution kontroleri made in Hong Kong | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 69 | 05-07-2004 08:34 PM |