Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 22-02-2012, 01:45 PM   #21
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Slazem se sa Diviner-om. Niciji rad ne treba nazivati djubretom a posebno ne njegov. Uspeo je u muzici i moze mu se ...

Kao sto rekoh Diviner-najlakse je biti hejter i pljuvati po necijim pesmama. Ajde ako vi mislite da ste u pravu pa dokazite suprotno. Npr ja ne volim Grand ali postujem duboko Saleta i to sto je postigao. Od Granda je napravio instituciju,promovise pevace,na najacoj televiziji ima termine,pravi koncerte u Areni sa onom klincadijom u uvek napuni sve do poslednjeg mesta itd.

Dokazimo suprotno umesto da kenj*mo po forumu i pljujemo...
ugljesa is offline  
Old 22-02-2012, 02:26 PM   #22
MilTon
Member

Default Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core

Quote:
Originally Posted by soundman View Post
Bio sam u njegovom studiju. I starom i novom. Smem li sad da komentarisem ?
Sad smes. A sta ti se od opreme tamo ne svidja? Da li znas koji sto ima? Koji outboard?
MilTon is offline  
Old 22-02-2012, 02:36 PM   #23
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Otkad je kvalitet postao stvar ukusa? Ako se to vama svidja to je skroz legitimno, samo nemojte to djubre nazivati dobrom pesmom.
A šta ga ja znam, kvalitet pop pesme se meri popularnošću. Ili ne? I šta god ti ili ja mislili o liku Željka J. (neke) njegove pesme su, jebiga, popularne.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 22-02-2012 at 02:40 PM.
awacs is offline  
Old 22-02-2012, 02:41 PM   #24
Era
Member

Era's Avatar

potpuno je normalno da se kod nas (a na zapadu obavezno),koristi jedan mac za video,zaboravili ste da Zeljko dosta radi za film i Tv?
Era is offline  
Old 22-02-2012, 02:52 PM   #25
soundman
Member

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
Slazem se sa Diviner-om. Niciji rad ne treba nazivati djubretom a posebno ne njegov. Uspeo je u muzici i moze mu se ...

Kao sto rekoh Diviner-najlakse je biti hejter i pljuvati po necijim pesmama. Ajde ako vi mislite da ste u pravu pa dokazite suprotno. Npr ja ne volim Grand ali postujem duboko Saleta i to sto je postigao. Od Granda je napravio instituciju,promovise pevace,na najacoj televiziji ima termine,pravi koncerte u Areni sa onom klincadijom u uvek napuni sve do poslednjeg mesta itd.

Dokazimo suprotno umesto da kenj*mo po forumu i pljujemo...
Da vise pljujemo po takvima, ubrzo bi nam bilo lakse. Cak i u nasoj zemlji je postojao porez na shund i mislim da ga treba ponovo uvesti.

A opet ponavljam, hajde svi da slavimo Hitlera, i taj je svasta ucinio a imao je i gomilu sledbenika?

Sa druge strane: "let's all eat shit! 5.000.000.000.000.000.000.000. flies can't be wrong!"

Izvinjavam se na vulgarnosti ali svakako nisam fan postovanja bilo cega samo zato sto ima dovoljan broj stoke koja to sledi.
soundman is offline  
Old 22-02-2012, 02:53 PM   #26
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Era View Post
potpuno je normalno da se kod nas (a na zapadu obavezno),koristi jedan mac za video,zaboravili ste da Zeljko dosta radi za film i Tv?
Ma naravno da ima smisla imati ?to vi?e radnih stanica za razne segmente posla, nego moraju ljudi malo da daju sebi odu?ka. Takvo je vreme, mora čovek da se sprda tuđim imanjem da ne bi poludeo od sopstvenog nemanja

Pozdrav,

Vasa
Old 22-02-2012, 03:14 PM   #27
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Sa druge strane: "let's all eat shit! 5.000.000.000.000.000.000.000. flies can't be wrong!"

Izvinjavam se na vulgarnosti ali svakako nisam fan postovanja bilo cega samo zato sto ima dovoljan broj stoke koja to sledi.
Potpuno si u pravu. Lično ne gajim poštovanje prema stvaralaštvu dotičnog gospodina (rekao bih da čak i Diviner slično razmišlja), ali da nema te "stoke" mi ne bismo imali u odnosu na koga da budemo "ljudi". Jel' da?

A to za Hitlera, Ajhmana, Gebelsa i ekipu... i tu si u pravu. Možemo i Hirošimu i Nagasaki i Drezden da ubrojimo u ta dela vredna poštovanja. Ali to je za neku drugu priču, i grešni Jokso srećom ipak nije lik tog formata.

Zapravo, jedina stvar koju mu zameram je uzimanje kinte od DRŽAVNE firme mt:s. Akcije poput bonus CD-a uz nekakvu uslugu se sprovode prvenstveno zbog smanjenja poreske osnovice, a kad DRŽAVNA firma radi takve stvari to je u najmanju ruku gnusno.

Pozdrav,

Vasa
Old 22-02-2012, 03:17 PM   #28
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Quote:
Da vise pljujemo po takvima, ubrzo bi nam bilo lakse. Cak i u nasoj zemlji je postojao porez na shund i mislim da ga treba ponovo uvesti.

A opet ponavljam, hajde svi da slavimo Hitlera, i taj je svasta ucinio a imao je i gomilu sledbenika?

Mesas babe i zabe. Meris Hitlera i muzicara ?!! Ovaj ne ubija,ovaj pravi muziku koja mozda nekog ubija u pojam ali ne znaci da ne treba da ga postujes. Ja sam uvek za to- doguraj do njegovog nivoa pa ga onda pokidaj i pokazi Srbiji kako se to radi i sta je muzika.

Lepo je jednom rekao Perun - " jedno je drkati qu*ac po forumima a jedno je raditi na tome stvarno i praviti muziku"
ugljesa is offline  
Old 22-02-2012, 03:22 PM   #29
soundman
Member

Quote:
Mesas babe i zabe. Meris Hitlera i muzicara ?!! Ovaj ne ubija,ovaj pravi muziku koja mozda nekog ubija u pojam ali ne znaci da ne treba da ga postujes.
Ne mesam. Svi se oni mere po popularnosti i broju obozavalaca ili sledbenika.(ako ste vec tako postavili situaciju. Zato sam i dao ovaj primer)

Quote:
Ja sam uvek za to- doguraj do njegovog nivoa pa ga onda pokidaj i pokazi Srbiji kako se to radi i sta je muzika.
Koji je to nivo i sta treba pokidati?

Quote:
Lepo je jednom rekao Perun - " jedno je drkati qu*ac po forumima a jedno je raditi na tome stvarno i praviti muziku"
Hocete da kazete da gdin Joksimovic STVARNO pravi muziku? I ne znam ko je gdin Perun ali svakako se doima kao nevaspitan covek.
soundman is offline  
Old 22-02-2012, 03:36 PM   #30
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Pa Perun - mislim da je vlasnik Ateljea Trag je po meni jedan od nasih najuspesnijih producenata. Hteo je reci da je lako diskutovati sta ne valja,kako je trebalo da bude,itd a mnogo je teze sesti i napraviti to sto valja i da se to dopadne drugima.

Pokidaj Joksimovica sa bilo kojim zanrom muzike- u smislu da budes uspesan kao on i da se procuje za tebe pa da pokazes ljudima sta je prava muzika i kako se to radi.

Verovatno ne radi sve to on kao ni mnogi veliki igraci ali jbg on se snasao,ima tim ljudi,funkcionise. Niko ni nama ne brani to isto .
ugljesa is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules