|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam stari korisnik, pa ipak dobijam ponudu da to uradim. Sent from my Desire HD using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@Miko ulazimo u legiju,a? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() E1100 DATA SPECs: GPRS No EDGE No Speed No WLAN No Bluetooth No USB No ![]()
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 12-02-2012 at 11:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Pro Member
|
![]()
Ne kapiram...
otvaro sam forum i nishta nisam video kao novo a onda odjednom boooM ![]() Ispreskakacu neke stvari za koje mislim da je odgovoreno... Shto se tiche sim kartica, u vishe navara je bila ta registracija ali do sada nije nishta bilo pod "obavezom" da morash... vec je sve bilo rekreativno i nije bilo posledica ako to ne uradish... do kada ce tako da bude hmm ne znam... al bez obzira na ovaj zakon o kome prichamo ovde, mislim da to nece josh dugo da moze tako... ![]() @AudioStorm Da, upravo tako... stave ti kao obavezu... mislish da je teshko da smisle kaznu ? Nemoj da smetnesh sa uma da sve ide korak po korak... pa ce doci i do toga... Ovaj zakon je samo jedan korak, u to budi siguran... ovo je bitno jer posle ovoga mogu da rade shta hoce... jer ce tada vec postojati "zakon" koji ce se dopunajvati ![]() A zashta cesh ti da koristish taj mail ? Chemu poenta skrivanja ? (ako nije tajna) Generalno, ako krenu da te love - ulovice te kad tad... tj pre ili posle... bez obzira na drushtvene mreze ili ne. Vidi, nekada je policija imala dosije s kriminalcima, danas ima dosije svega - zove se FB ![]() Shto se tiche br. telefona za registraciju mail-a kao sigurnost hmmm ja sam ih ostavio naravno. Shto da se ljudi muche i iz gomile mailova da jure moje ime i prezime... "nisam takav chovek" necu da se muche... i onako sam ga sigurno nekada nekome poslao preko mail-a... tako da... necu bre da se muche ![]() @boggy Uff... e jel dobijma neshto za petici? Imam pet NE od shest mogucih... ? (skoro 9 godina godina) Neki otpadak kabla, shaku stalkene vune, koru od pomorandze... neshto? al da nisu samo batine... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Sto se tice internete kao obaveze,moze i to doci,nisam siguran vise ni u sta da moze biti nemoguce ![]() Zavisi sve od apetita jel tako?Ako im prodje ovaj zakon,to ce biti jedan od presedana u istoriji,samo korak blize ka uvodjenju otvorene svjetske autokratije i diktature. I ne vezano samo za internet,nazalost ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Pro Member
|
![]()
Ma ti legionari su mi sumnjivi, video si citat iz Biblije, al mogli bi neku našu ekipu da napravimo
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Pro Member
|
![]()
+1000
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Pro Member
|
![]()
Paa upravo to, posle ovoga sve ostalo ide samo od sebe...
samo je pitanje gde i dal ce biti granice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Pro Member
|
![]()
Dok mi pričamo, akcija se i kod komšija!
B92: Anonimusi blokirali sajtove partija http://bit.ly/AjWoK3 Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kafici i diskoteke protiv SOKOJ-a !! | DaBear | Pravna Pitanja | 111 | 01-09-2012 10:14 PM |
Novi zakon protiv piratisanja funkcionise !!! | DaBear | Razno | 10 | 09-10-2011 10:04 PM |
Produkcijom protiv bede. | LACKY | Pricaonica | 3 | 03-11-2009 06:19 AM |
Digitech Vokalist 2 Protiv Helikona | aleks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 26-09-2008 05:42 PM |
A da probam protiv nauke? | File | Audio Software | 21 | 23-11-2003 02:33 PM |