Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2012, 10:45 PM   #1
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Quote:
Originally Posted by AudioStorm View Post
Cika Bogi,imamo nesporazum (u pretpostavci) i ja sam kriv za njega.

Ovako,zelim da imam odredjeni "sigurni" mail.Siguran u smislu da ne postoji nikakav trag da sam ga ja,AudioStorm napravio.Imam,primjera radi 3 klasicna maila,na tri najpoznatije adrese,Google,Yahoo i Hotmail sa svojim podacima,ime Audio,prezime Storm,itd...
E sad,hocu da imam jedan alternativni da koristim za neke stvari.Formiram mail na nacin na koji sam maloprije rekao,znaci u nekom od free wi-fi zona bilo gdje u gradu (i bilo kom gradu,ajde da uzmemo za primjer Podgoricu i Beograd) nakacim se i formiram mail,takodje na Google-u (znaci ne logujem se na svoj mail audiostorm@gmail.com) otvorim Google,udjem u sign-up i kreiram new mail,evo npr robinhood@gmail.com.Unesem lazne podatke naravno,zatvorim stranicu,popijem kafu i tivra se kuci.

Taj mail sa vremena na vrijeme provjeravam,(postu) i takodje odgovaram,naglasavam sa istog ili razlicitog free wi-fi pristupa po gradu.Saljem tebi na neki od tvojih mailova,neke podatke,nebitno.Ti ih uredno dobijas i odgovaras meni,sve normalno.Treca osoba koja treba meni da odgovori na taj mail nesto,a koja ne smije znati ko stoji iza tog maila,ona meni salje odgovore ali se i na sve sile trudi da sazna ko je iza tog maila robinhood@gmail.com.

E sad,ja kazem da ne moze ni drzavna bezbjednost znati ko je formirao taj mail tog dana u tom shoping molu jer je to bilo ko od hiljada ljudi mogao da uradi tog dana jel tako,bez ikakvih tragova.To je ona prica sto Moritz kaze napravljen je LOG,jeste ali u ovom slucaju je bez tragova.Da li ta treca osoba moze da sazna,sa sve svojim vezama kod internet provajdera,ajde da kazemo i vezama u policiji, ko stoji iza maila, (tj ko ga koristi) robinhood@gmail.com ?

Nadam se da sam ti sad razjasnio

P.S.Izvinjenje za oftopic,mada moze biti korisno...
Ja ću da ti objasnim niste se vi razumeli

Bogi ti objašnjava da će te skontati preko facebooka ili g+ naloga, znači negde ćeš ostaviti podatke, i sa tim mailom na koji se registruješ vezivati i ostale aktivnosti.

A ako nemaš facebook i ostale "društvene mreže", onda nema brige udri mejl +free wifi ili hack wifi i to je to

Sent from my Desire HD using Tapatalk
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules