|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Superoperater
|
![]()
Ma jasna mi je potreba da se zalemi takav kabl, nego da ne bi gurao taj debeli koaksijalac u 15pin konektorsko kuciste, moja ideja je bila da uzme krace parce nekog tanjeg boljeg kabla i napravi sam taj Breakout...
Quote:
![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 11-02-2012 at 11:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Mislim da moze. Nadam se da ce se analog ukljuciti... (ja nisam skoro narucivao nista)
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam svoj kupio u kanibalu na nbgd. Znam da im radnja nije vi?e tamo, ali ne znam da li su se premestili na drugo mesto ili ugasili. Imali su sajt ranije, potra?i
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Druga varijanta je da ode? na farnell.com (UK), nađe? ?ta ti treba, zapi?e? ?ifre i nazive proizvoda, ode? u comet electronics koji se nalazi preko autoputa u odnosu na Sava Centar i poruči?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Mislim da i mikro princ radi porucivanje preko kataloga. Oni su kod slavije, pogledaj takodje na sajtu za informacije... http://www.mikroprinc.com/ Takodje i ITC electronic (samo oni vise nisu u BG vec salju pouzecem iz Svilajnca) http://www.itcelectronic.com/pocetna.asp
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 12-02-2012 at 12:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Nadjoh Belden ovde
http://kelco.rs/katalog/komponente.php?q=belden Nije bas tanak, ali cemo ga nekako ubudziti....javljam utiske
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode K2 kabl ? | psionic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 14-07-2011 10:29 AM |
Gitarski kabl | disco violence | Gitarska Produkcija | 20 | 03-06-2011 08:29 PM |
kabl ... | alavuk | Computer Hardware | 4 | 09-11-2010 06:26 PM |
Kabl i konektori | Matoree | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 14-06-2010 11:20 AM |