|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ma jok.... probao.... bojim se da cak imam problem sa karticom..... Onaj plavi logo napred mi cudno blinka...... ne sija ujednaceno... mada mi je zadnjih par dana na XPu isto tako trepereo a radiolo je.... ne mogu da nadjem sta znaci ta neujednacena svetlost
![]() |
![]() |
#22 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Plavi logo kod mene blinka neujednaceno kada komp ne prepozna karticu. Tada moram da ugasim prvo komp, pa karticu, pa upalim karticu, pa komp... Kada komp shvati da ima PoCoa, logo sija ujednaceno i plaginovi se mogu normalno koristiti. Nadao sam se da ce novi drajveri ispraviti te sitnice... Da li regularno radi na XPu, tj da li i pored pulsiranja logo lampice mozes da koristis PoCo i plaginove ? Ja sam bio ubedjen da je to znak da PoCo nije usaglasen sa drajverom ili sta vec...
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
nadam se da je to, moram naci nekoga sa Xp-om i fw-om, pa da resim te dileme...bar sad znam zasto blinka . Btw, ?ivot bez Vss3 nije isti
![]()
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Izasla nova zakrpa PowerCore Software Version 4.3.3 for Windows and 4.3.3 Mac OSX.http://www.tcelectronic.com/media/Po...3_3.msi:rotfl:
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows VISTA 64 bitna verzija: koji softveri rade na tome ? | MrHeavy | Audio Software | 8 | 23-05-2008 05:16 PM |
Neka pitanja meni bitna | cAAc | Razno | 16 | 23-06-2007 09:10 AM |
tc powercore 2 | dlukace | DSP forum | 10 | 14-10-2005 06:16 PM |
puRe: podrska za Neuron danas? | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 26-09-2005 06:27 AM |