|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Verovatno si takvu sliku o Avid konvertorima stvorio citajuci gearslutz, mada tamo komentarisu samo kreditibilni profesionalci koji iza sebe imaju visegodisnja iskustva i svaki moguci konvertor ispred sebe pa non stop rade a/b testove, usput imaju sluh poput supermena pa su zakljucili da je kvalitet osrednji, poput mbox
![]() Da su Avid konvertori "osrednji" nebi se nalazili u svakom profi studiju sirom sveta. Retko vidjam bilo sta drugo osim plavih Avid I/O konvetora, nista im ne fali. Kazu da su najnoviji "crni" HD interfejsi jos bolji, i u istom rangu kao Burl, UA, i slicne high end spravice. Ljudi su snimali hit stvari na onim Alesis ADAT snimacima iz pocetka 90tih, i sve te pesme sa ADAT izuzetno zvuce, a sad od jednom ne valja moderni Avid konvertor od nekoliko hiljada evra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Digi 192 interface je vrhunski i garantiram da rijetko tko na svijetu mo?e čuti razliku u zvuku između njega i bilo kojeg Apogee ili PRism konvertera.
A ta razlika je toliko mala i nebitna da je potpuno svejedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Koliko sam imao prilike da cujem snimke uradjene sa 192-om to meni zvuci jako dobro, tako da ne mogu da sudim o kvalitetu jer nisam radio licno nikada na njihovoj konverziji. Sam PT soft je za mene totalno druga prica
![]() Ajmo nazad na TOPIC ![]() Ako neko ima konkretno iskustvo ( iz prve ruke) puno bi mi znacilo ako bi napisao koji red.
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Aiii...sto ste navalili...
Nitko ne govori da ne valjaju...koji vam je??? Nitko ne govori da se ne moze na onome napravit ovo ili obrnuto... Na gearslutzu pise mile, a pise i hund...isto ko i ovdje ![]() To su prosjecni prampi i konverteri koji rade posao i dosta su stabilni sa pripadajucim softom...u biti, najstabilniji sistem! A da ima boljih...ima. Pa se vi ljutite kolko ocete ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Dobro. I ? Sta sad? Sta si dobio time sto si nam skrenuo paznju na druge konvertore i preampe (za koje niko nije pitao , by the way) ??? A necu ni da te pitam, da li si uopste radio sa nekim od doticnih ili posedujes neki od navedenih ? ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Prcas sta ili samo vrebas na rumskom nekoga tko se ne slaze s tobom... Slicno kao i vecina ovdasnjih seniora... Oprostite, o seniori, sto sam se drznuo ukljuciti u raspravu i iznjeti svoje misljenje ![]() ![]() ![]() Malo ste se svi "prosurferirali"... BTW, hvala na pitanju...posjedujem i radim na malo boljim preampima i konvertrima od digija...njih sam rijesio prosle godine, upravo zbog kaskanja u kvaliteti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
E sad bi mogli nazad na topic
![]()
![]() |
#18 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Postoje razni nacini i razlozi zasto i kako nesto postaje standard u svetu. Kvalitet nije visoko na lestvici tih razloga. Setite se koliko je Beta video traka manja i kvalitetnija od VHS a, pa je opet VHS bio standard. Pogresna izjava. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Ovo je jako lako. Samo poslusajte razliku u kvalitetu materijala koji je iznad 8 Khz. Razlika uopste nije mala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Da, nazad na topic. Oprostite gosn Moritz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ProTools pitanje - noobovsko | Arthur | Audio Software | 9 | 04-03-2011 01:54 PM |
Pocetnicko pitanje za ProTools | Domestos | Audio Software | 16 | 31-05-2009 04:51 AM |
Pitanje ProTools HD | djole970 | DSP forum | 60 | 20-07-2005 10:48 AM |
Jos jedno pitanje ProTools HD | djole970 | Vlado Georgiev | 8 | 28-02-2005 05:25 PM |