|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Moderator
|
![]()
Za Facebook valjda znate da nikada nista ne brise, iako kliknete na "delete"... samo ga skloni.
Evo dokaza od juce: Nesto sam publikovao na Facebook ali sam nacrtao pogresan slope na crtezu (6dB/oct umesto 12dB/oct)... te sam 6dB/oct "obrisao", odnosno ovu dole: ![]() A evo je nova slika (12dB/oct): ![]() Obe su sada hostovane na facebook, samo su slinkovane na Rumski. Eto... banalan primer da internet stvarno pamti sve, cak i ono sto bi voleli da zaboravi... znaci... nije samo logovanje aktivnosti... sto je i lako i jeftino... pamti i fajlove.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 28-01-2012 at 08:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Moderator
|
![]()
Anti ACTA peticija
http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]()
@AudioStorm
Naravno da jeste, tu se slazem... zato sam i rekao da "sigurno" isporuchuju za odredjene tj ono shto im traze. Za ostale je vec znak pitanja... mada... bolje sve to imati i skloniti, pa koristiti ako zatreba... Naravno da uvek ima podataka koji nikome nece da sluze ali uvek moze da se nadje i ono shto ce da se "okrene" (ili ode) na bash onu prichu koja je potrebna... ![]() Drugi deo je odgovoiro Moritz ![]() @boggy Pa FB je valjda isporuchivao podatke nekoj americhkoj agenciji... bilo je neke priche o tome... To je razlog zashto je anonymous hteo/pokushavao da naudi njima... valjda zbog te saradnje... Polovinom proshle godine... tako nesto... nisam dalje pratio shta je bilo... ![]() Hvala za link... mada sam ja idalje za to "papir na sto, olovku u ruke!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
ovaj google postraje gori od fb, ako je fb ikad bio ispred njih po ne(privatnosti)
kapiram da ste svi procitali, ali ako ima onih koji nisu, evo: http://www.google.rs/policies/privacy/preview/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Gmail je servis koji je napravljen da bude razlog mnogima da pocnu da ga koriste, i kojesta drugo, pracenje aktivnosti doprinosi efikasnijem plasiranju reklama, ... sve je to poslovni model koji je jasan od pocetka... samo je stvar navike korisnika da je to apsolutno moguce i da se upravo desava dok mi ovo pisemo... Ne kazem da neko ima razloga da cita moju postu na gmail, ali treba biti svestan da je to mouce ako ustreba... internet nikada nije bio anoniman, niti moze biti... btw.
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
ma jasno je to meni odavno, i to ne samo za google, vec za sve, ali oni sebi dozvoljavaju da kompletno sve accounte(yt,android,gmail kao i pretrage search-a itd.) prate, i da ih vezuju za tebe kao jednog korisnika itd. pa nije ovo fejs, znaci sad svi koji su koristili usluge u fazonu ko vas je*e ili se povinujte ili obrisite accounte!!! o tome ja pricam, hteo ne hteo moras!!! kakva je to politika? a kao ovamo se bore protiv SOPA itd. Da, bore se ali za svoje dupe.
mikatechnika.bandcamp.com/ http://soundcloud.com/mikatechnika http://www.youtube.com/mikatechnika www.facebook.com/mikadroidtechno/ http://soundcloud.com/mikadroid https://www.facebook.com/avoid.mikadroid/ http://soundcloud.com/frequency_movements Last edited by Mika Technika; 29-01-2012 at 05:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Moderator
|
![]() Quote:
od interneta si "osiguran" samo ako ga ignorises i ne koristis. Inace sluzi za razmenu informacija, i nista nije cudno ako nekoliko mocnih firmi zeli da trguje informacijama... razlog za to im daju sami korisnici... e sad, stvar je njihovog izbora da li na to pristaju ili ne, jedino je naivno ocekivati da ce google ili facebook biti "moralni" te ce samo korisnicima davati besplatne servise, a nista zauzvrat nece da traze...
![]() |
![]() |
#78 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a na yt sam se ulogovao pre nego je google uzeo taj servis, i ne ostavljaju opciju da odbijes takvu aktivnost, ili ako bi neko napravio g+ momentalno bi bio prosledjivan ostalim g+ prijateljima hteo ne hteo, malo morbidno, cak i serach(dobro tu je bingi ostali, ali ipak, bolest). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Ako si ocekivao da je youtube narodni server za besplatnu razmenu video klipova... jbg... ![]() Quote:
EDIT: gmail nije uveden bez razloga... myspace je zamenio facebook, i moze biti i drugih drustvenih mreza... ali nije lako zameniti email nalog na koga su svi koji ti pisu navikli... perfidno zar ne?
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 29-01-2012 at 06:05 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Pro Member
|
![]()
Generalno sve je to manje vishe bilo poznato, bash kao shto boggy... tako da tu nema nishta chudno...
Ali sve dok ne budu trazli lichnu kartu na uvid, nishta nas ne sprechava da "laziramo svoje podatke"... bar one osnove... ![]() Shto se tiche yt, imao si opciju da spojish naloge ili da ih razdvojish... i ta opcija je bila dostupna do polovine proshle godine... sad ne zna kako je... Shto se tiche g+ hmm nisam primeto da shalji svima ako postanesh aktivna... niti ja dobijam da je neko od mojih "prijatelja" postao aktivan... Nije da mi se svidja to grupisanje, al ne vidim nishta shto mogu da uradim povodom toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kafici i diskoteke protiv SOKOJ-a !! | DaBear | Pravna Pitanja | 111 | 01-09-2012 10:14 PM |
Novi zakon protiv piratisanja funkcionise !!! | DaBear | Razno | 10 | 09-10-2011 10:04 PM |
Produkcijom protiv bede. | LACKY | Pricaonica | 3 | 03-11-2009 06:19 AM |
Digitech Vokalist 2 Protiv Helikona | aleks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 26-09-2008 05:42 PM |
A da probam protiv nauke? | File | Audio Software | 21 | 23-11-2003 02:33 PM |