|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
Ja samo ne bih zanemarivao razlike u zvuku konvertera tek tako. Veoma umeju biti osetne cak i u nizim klasama. Licno sam prodao svog maudio profire 2626, koji mi je bio rezervni/dodatni konverter pored ff800, kada sam prvi put snimao bubanj sa - 2x ff800.. razlika u..svemu je bila neprihvatljivo osetna, iako je profire po meni i bestbuy u tom rangu cena. Pritom, sto mozes procitati i na rumskom denikenovom gostovanju, te sitne razlike koje cujes na jednom kanalu kada uporedjujes samo njega, su itekako kumulativne i sabiraju se kada kroz taj konverter i preamp usnimavas sve.. zato su i izmisljeni dvokanalni konvertrri vise klase, jer ti osim bubnja, retko kad treba vise od 2 kanala. Obzirom da svi noviji konverteri i interfejsi imaju digitalne izlaze, te se njiho kvalitet maltene netaknu prenosi i na jeftine zvucne karte, mislim da to sve ne treba podceniti u planiranj svog snimackog lanca.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne?to malo drugačije... | mikac | Promocija radova | 0 | 06-05-2011 12:25 PM |
ne?to tamnije od 58ice | Arthur | Live Sound | 16 | 29-09-2010 07:34 AM |
Ne?to kao etno | zoolander | Promocija radova | 5 | 24-07-2010 05:50 PM |
Ne?to i do mene | tukoje | Produkcija Elektronske Muzike | 4 | 06-06-2010 12:41 PM |
Ne?to kao Vox AC30/4 | sira | Pricaonica | 0 | 18-01-2010 11:32 PM |