|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
http://rumski.com/forum/showpost.php...1&postcount=60 Zato sam ti ono napomenuo, kad sam procitao tvoju repliku na post koji je dao Big Bockie. Nema ljutnje, tu smo da pomognemo jedni drugima, a ne da se podbadamo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Nema ljutnje, pokusavam da pomognem. Samo ipak za ovakve testove je po mom misljenju ipak potreban ozbiljniji monitoring i audio kartica da bi se postavio relevantan argument |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
jednostavno:
plugin-ovi i sva digitalija su kao da drk_s a prave sprave su kao kad jeeš pravu čkapi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() p.s.vidis cika Boki da nije dobro kada me nema....moras tu sam da se macujes sa kojecime ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ej, ali nije mi ni cilj da se ovo pretvori u klasicnu "vs" pricu, poceo sam sa reakcijom kada je prica krenula u "vs" smeru, a eto vidis gde to ode... Iskreno, meni je samo zao za vremenom kada su studiji radili i vise za onim vremenom (kao da je to bilo pre 180 godina) od pre do koju godinu kada su dolazili ljudi sa nekakvom dobrom ili polu-dobrom pesmom i idejom u studio, a sada dolaze sa nadom da "ima plagova" i da je "neki tamo cika" spreman da ispostuje nesredjene decije ma?te do iznemoglosti, bez para, na rate i u stvari, dolaze samo sa nekom zeljom da se nesto desi i totalno bez ideje sta je to, a kamo'li dobre pesme... ..cast izuzecima (na nivou statisticke greske). Sreca je da je i cika Vasa pomenuo "workflow", koji je potpuno i totalno imao veeeliku ulogu u muzici, gde je to bio "mehanizam", uslovno receno, da ipak ne moze bas svaka razmazena baraba kroz studio da prodje kao pored ?vedskog stola... Jbg, gledas neke likove koji sa 20 i kusur, napisu "vecne" stihove, opisu neke zivotne stvari (uzmi npr. ceo taj "klub 27", i "nove" i one od ranije), odsviraju neke stvari koje postave novi muzicki kurs... ...i neke koji "skinu sa neta", "bace bitove" i miksaju "kod drugara na kompu"... ..i moze samoo da te "strefi" jaka kontrakcija dijafragme...sa pratecim posledicama... Ali, sada je tako... ...jbg... ...treba raditi... Poz'
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slate Digital FG-X Mastering Processor | gregor z | Mastering | 19 | 24-03-2012 01:42 AM |
Mr tape (jeb Modris Skaistkalns) no LV (1991) DMC World 1991 - Mr. Tape | Mika Technika | Razno | 3 | 13-12-2011 12:13 AM |
Steven Slate new site | alen | Audio Software | 2 | 10-05-2010 07:58 PM |